Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Εξηγήσεις από Ζαγοράκη στη συνέντευξη Τύπου!!

Οι "ασπρόμαυροι" δεν έπεσαν από τα... σύννεφα λόγω του προειδοποιητικού εγγράφου που έστειλε η UEFA, σχετικά με το Financial Fair Play. Το πώς και το γιατί θα το εξηγήσει δημοσίως ο πρόεδρος της διοίκησης


Εξηγήσεις από Ζαγοράκη στη συνέντευξη Τύπου
Δεν έπεσε σαν... κεραμίδα στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το έγγραφο που έφτασε πρόσφατα στην Τούμπα από την UEFA και αφορά στο Financial Fair Play. Κι αυτό, γιατί είναι ένα θέμα που γνώριζαν ότι θα το βρούνε μπροστά τους από την περασμένη κιόλας άνοιξη.
Ο Θόδωρος Ζαγοράκης στη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει τον περασμένο Ιούνιο είχε κάνει αναφορά στο ζήτημα και αναμένεται να κάνει ξανά, με περισσότερες ίσως λεπτομέρειες την ερχόμενη Τρίτη (20/12), στη συνέντευξη Τύπου που προγραμμάτισε να δώσει. Αυτό, τουλάχιστον, έβγαινε το πρωί του Σαββάτου (17/12) από τους "ασπρόμαυρους", όταν τέθηκε προς αυτούς ερώτημα για το συγκεκριμένο έγγραφο.
Στη δημόσια αυτή τοποθέτησή του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα οικονομικά του συλλόγου, για τα οποία πολύς λόγος γίνεται από το περασμένο καλοκαίρι και μετά, με το θέμα του FFP να εντάσσεται σε αυτό το "πακέτο".
Άλλωστε, ένας πολύς σοβαρός λόγος που οι "ασπρόμαυροι" έχουν αποφασίσει να συμμαζέψουν τα οικονομικά τους και να ρίξουν τον προϋπολογισμό τους τον ερχόμενο Ιανουάριο (η αρχή έγινε με τη λύση του συμβολαίου του Λεονάρντο και αναμένεται να συνεχιστεί με την αναμενόμενη του Αρίας) είναι ότι θέλουν να είναι απολύτως συνεπείς απέναντι στην UEFA, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι στοχεύουν στο νοικοκύρεμα του σωματείου.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: