Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Νίκησε... σκοτάδι και αέρα!!



Σε ένα περιπετειώδες ματς, που διεκόπη για μισή ώρα λόγω πτώσης της τάσης των προβολέων, ο Εργοτέλης με το αυτογκόλ του Λισγάρα νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό.

Εκτός από τις διακοπές ρεύματος πάντως, στην Λιβαδειά παίχθηκε και ποδόσφαιρο. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν πολύ γρήγορα στον αγώνα το σκορ, με αποτέλεσμα να πάρουν και τα ηνία της αναμέτρησης.Το ευτύχημα στη φάση για τους Κρητικούς ήταν διπλό. Από την μία η εκπληκτική ενέργεια του Τζανακάκη, ο οποίος με εξαιρετική ντρίπλα αδειασε τον αντίπαλό του και από την άλλη η λάθος εκτίμηση του Λισγάρα, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, απλά την έστειλε στην εστία της ομάδας του.
Οι καιρικές συνθήκες και ο πολύ δυνατός αέρας που έπνεε στο στάδιο της Λιβαδειάς, ουσιαστικά δεν επέτρεψαν να παιχθεί και καλό ποδόσφαιρο. Οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων έμεναν ουσιαστικά χωρίς αποτέλεσμα. Βέβαια στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν και κάποιες καλές ευκαιρίες, με τους Βοιωτούς να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως να μην μπορούν να φτάσουν στην ισοφάριση.
Ουσιαστικά μέχρι το τέλος του ματς, δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση, καθώς ο αέρας και μόνο ήταν η αιτία για να μην αλλάξει η κατάσταση και οι Κρητικοί να φύγουν από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας με τους υπερπολύτιμους τρεις βαθμούς.
Το φιλμ του αγώνα:
90+4` Λήξη του ματς
90+1' Σουτ του Κατσικοκέρη μέσα στην περιοχή και αριστερά, ο Κυριακίδης του είπε "όχι"
80' Σουτ του Ρέντζα από το ημικύκλιο της περιοχής, ο Κυριακίδης έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε
77' Εκτέλεση κόρνερ του Σάντσεζ από δεξιά, πρώτη κεφαλιά από τον Μελισσά, δεύτερη από τον Βασιλείου από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πίρσον
75' Αλλαγή για τον Εργοτέλη, ο Τζανακάκης άφησε τη θέση του στον Ρέντζα
72' Κίτρινη κάρτα στον Κοιλιάρα για θέατρο
68` O Nαπολεόνι στη θέση του Τομάς
56` Το ματς ξεκίνησε πάλι μετά από ημίωρη διακοπή
55` Mετά από περίπου 15 λεπτά οι προβολείς άναψαν πάλι στο γήπεδο της Λιβαδειάς, αλλά μετά από δύο λεπτά έπεσε πάλι το ρεύμα!
55` Διακοπή στον αγώνα καθώς έσβησαν τα φώτα στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς!
46' Κίτρινη κάρτα στον Μουλόπουλο για διαμαρτυρία μετά από απόφαση του διαιτητή να μην μετρήσει γκολ του Λεβαδειακού
46` Έναρξη του δευτέρου μέρους
45+1` Λήξη του ημιχρόνου
36' Σέντρα του Τζανακάκη από αριστερά, ο Κατσικοκέρης κατέβασε μέσα στην περιοχή έκανε το "τακουνάκι", η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη
27' Διαγώνιο σουτ του Βασιλείου από δεξιά, ο Πίρσον δεν κατάφερε να μπλοκάρει, ο Σαρρής προ του Κουτσόπουλου έστειλε τη μπάλα πλάγια και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του
16' Σέντρα σουτ του Τζούνιορ από δεξιά, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κυριακίδη
11' Κίτρινη κάρτα στον Χίμπλινγκερ για μαρκάρισμα στον Βασιλείου
7` Σέντρα του Τζανακάκη από δεξιά, ο Λισγάρας από το ύψος του πέναλτι στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη
1' Έναρξη αγώνα
Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζουρούδης, Βασιλείου.
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Τζανακάκης, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Σίλβα Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Λεάλ.
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κούλα (Μακεδονίας)

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: