Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Και το όνομα της Πριγκίπισσας... Λούρα!!

Σύμφωνα με το «dikisports» το όνομα της 24χρονης βασιλικής Πριγκίπισσας είναι Λούρα Μπιντ Σουλτάν Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ!

Και το όνομα της Πριγκίπισσας... Λούρα!
Ο Βλάσης Τσάκας μπορεί να δεσμεύτηκε πως δεν ξανακάνει δηλώσεις, μέχρι να ολοκληρωθεί το deal της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι σταμάτησαν να κυκλοφορούν διάφορες φήμες και σενάρια, σχετικά με τους ανθρώπους που φέρονται να είναι πίσω από τα 15 εκατομμύρια που έχουν κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό της Nation Commercial Bank of S. Arabia...
Σύμφωνα με το dikisports λοιπόν η Βασιλική Πριγκίπισσα που βρίσκεται μεταξύ των υποψήφιων επενδυτών είναι η Λούρα Μπιντ Σουλτάν Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ.
«Αυτό είναι το πλήρες όνομα της 24χρονης βασιλικής πριγκίπισας που έχει δεσμεύσει υπέρ του Παναθηναϊκού 15 εκ.ευρώ μέσω ομίλου εταιρειών, όπου συμμετέχουν δύο αδέλφια της. Είναι η κόρη του αποθανόντος αντιβασιλέα Σουλτάν Μπιν Αμπντουλαζίζ και παντρεύτηκε προσφάτως τον Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ. Εχει 45 αδέλφια και είναι ανηψιά του 93χρονου βασιλιά Αμπντάλα και του έτερου αντιβασιλέα Ναϊφ», αναφέρει το site.

Δεν υπάρχουν σχόλια: