Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΑΡΗΣ πληρώνει και οι άλλοι στο… συρτάρι!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει για την σκανδαλώδη αντιμετώπιση που τυγχάνουν οι αντίπαλοί του, την ίδια στιγμή που η τωρινή μόνο διοίκηση του Αρη έχει πληρώσει 6 εκ ευρώ μετρητά στο δημόσιο από τα οποία το 1,7 εκ ευρώ το τελευταίο εξάμηνο.

Ο ΑΡΗΣ πληρώνει και οι άλλοι στο… συρτάρι!
Έτσι κι αλλιώς θα αναφερόμουνα σήμερα στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ. Εκεί όπου για μία ακόμα φορά καταρρίφθηκαν τα κατευθυνόμενα ψέματα και η λάσπη ανθρώπων που πλέον ούτε καν τον μανδύα του Αρειανού έχουν επάνω τους. Πλέον είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας απέναντι στον σύλλογο αφού είναι ξεκάθαρο ότι στόχος είναι να πλήξουν τον ΑΡΗ για να… εκδικηθούν.
Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ κατέγραψε ότι ο ΑΡΗΣ έχει πληρώσει τα 2,5 τελευταία χρόνια 6 εκ ευρώ μετρητά στο δημόσιο και το τελευταίο εξάμηνο μόνο 1,7 εκ ευρώ!!! Την στιγμή που οι αντίπαλοι του ΑΡΗ χρησιμοποιούν τα χρέη τους αντί ψυγείου (επαγγελματικού με διπλό καταψύκτη), οι παράγοντες του ΑΡΗ πληρώνουν και είναι απόλυτα εντάξει.
Κι όμως υπήρξαν σήμερα… αρειανοί που ειρωνεύτηκαν και πρόβαλαν το θέμα Κουλουχέρη. Μέσα ενημέρωσης που αντί να στηρίξουν την πρόταση της Λέσχης και να φωνάξουν για το δίκαιο του ΑΡΗ, είτε έθαψαν τα χρήματα που έχει πληρώσει ο ΑΡΗΣ, είτε ειρωνεύτηκαν για το δικαιότατο αίτημα, το οποίο προσέξτε ο ΑΡΗΣ το ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ  ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙ και ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
Αυτοί οι… αντιαρειανοί χειρότεροι πλέον και από τον μεγαλύτερο εχθρό του συλλόγου αντί να φωνάξουν ΥΠΕΡ του ΑΡΗ, βγάζουν ψεύτες τους ανθρώπους του ΑΡΗ με ψέματα και λασπολογία. Ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος. Να δημιουργούν συνεχώς ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, να ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ τα αρνητικά θέματα (πχ προσφυγή Κουλουχέρη, που βέβαια αν έκανε και ο ΑΡΗΣ ότι οι άλλοι θα ήταν πληρωμένος κανονικά αφού δεν θα υπήρχε έλλειψη ρευστότητας λόγω της μείωσης εσόδων).
Αυτοί, λοιπόν, αντί να κάνουν θέμα το έγγραφο της UEFAπου είναι στα συρτάρια της ΕΠΟ εδώ και πολύ καιρό και σημειώνει ότι ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΑΕΚ έχουν παραβεί τους όρους του financial fair play, αντί να κάνουν θέμα τα χρέη των αντιπάλων, που προκαλούν έτσι αθέμιτο ανταγωνισμό, συνεχίζουν και λασπολογούν τον ΑΡΗ.
Ο ΑΡΗΣ όπως και όλες σχεδόν οι ομάδες είναι πίσω στο θέμα των πληρωμών και πώς να μην είναι με τα πενιχρά φετινά του έσοδα που σχεδόν στο σύνολό τους πηγαίνουν στο δημόσιο.  Είναι ξεκάθαρο πλέον όμως ποιοι λειτουργούν ως άλλοι Εφιάλτες απέναντι στους Σπαρτιάτες και τους Έλληνες. Το μόνο που μένει είναι να φωνάζουν… ΠΑΟΚ. Οι Παοκτσήδες άλλωστε και όποιος άλλος θεωρεί τον ΑΡΗ αντίπαλό του, τους έχουν αναγάγει στους μεγαλύτερους συμμάχους τους.
Για να επανέλθω στα περί financial fair play οι εμπλεκόμενες ομάδες είναι ενήμερες. Για αυτό ζητούν να πληρώσουν, αλλά δεν… τους αφήνουν!!! Βέβαια αποτελεί λεπτομέρεια ότι θέλουν να πληρώσουν μέσω χορηγιών από το κράτος!!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. ΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ) ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΑ… ΨΥΓΕΙΟ! ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΔΕΧΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…
Υ.Γ.1 Για Παναιτωλικό σας σημείωσα ότι το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Το γήπεδο πρέπει να γεμίσει και ο κόσμος να ασχοληθεί μόνο πως θα κερδίσει ο ΑΡΗΣ. Διλήμματα με… Άγγελους και Γιώργηδες αν μπουν από τον οποιοδήποτε θα είναι εκ του πονηρού.  Χρειάζεται προσοχή από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Συμπαράσταση από τον κόσμο, αλλά προσοχή από παίκτες και προπονητή. Προσοχή και τεράστια προσπάθεια. Άλλωστε ο κόσμος σε κανέναν πλέον δεν θα συγχωρήσει συμπτώματα αδιαφορίας…
Y.Γ.2 Το μπάσκετ προχωρά αργά μεν,. αλλά με σταθερά βήματα. Μία ακόμα εύκολη νίκη επί του Ηλυσιακού κι ακολουθούν οι Λιθουαοί. Και στα διοικητικά, σύντομα θα υπάρξει κάτι προς την θετική πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: