Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ατρόμητη με Λύμπε κορυφή η ΑΕΚ!

Στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ αναμένεται να επιστρέψει στον αγώνα με τον Ατρόμητο ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Διαβάστε τα πλάνα του Νίκου Κωστένογλου για το ματς του Περιστερίου.

Ατρόμητη με Λύμπε κορυφή η ΑΕΚ!
Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο Περιστέρι. Καφές και Λεονάρντο δεν πρόλαβαν, ο Βάργκας είναι τραυματίας (και πήρε άδεια), Δέλλας, Λαγός και Εγγλέζου το ίδιο, οπότε ο Νίκος Κωστένογλου θα πρέπει να διαχειριστεί κατάλληλα το υλικό που έχει στα χέρια του, προκειμένου να παρουσιαστεί ένα αξιόμαχο σύνολο στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής. Σίγουρα ο προπονητής της ΑΕΚ έχει περισσότερες λύσεις, αφού τα... μωρά του Κωστέ τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο στην Αυστρία και απέδειξαν ότι μπορούν να συνεισφέρουν. Ο Έλληνας τεχνικός όμως μπορεί να βασιστεί και στην εμπειρία του Νίκου Λυμπερόπουλου, τον οποίο υπολογίζει για το αυριανό ματς!
Ο Κωστένογλου σκέφτεται να παρατάξει την ΑΕΚ με τον Αραμπατζή τερματοφύλακα, τον Κοντοέ δεξί μπακ και τον Καράμπελα αριστερό, ενώ στα στόπερ θα τοποθετήσει τον Μανωλά με τον Κάλα! Αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μάκος με τον Γεωργέα με τον Χοσέ Καρλο σε ρόλο μπαλαντέρ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Νίκο Λυμπερόπουλο. Στις πτέρυγες, η ΑΕΚ θα ξεδιπλώνει τις επιθετικές της προσπάθειες από δεξιά με τον Μπέλεκ και αριστερά με τον Κλωναρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: