Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Φαβορι ο Ολυμπιακός, πιο ζόρικα ο ΠΑΟΚ

Μάλιστα! Ό,τι κλήρωσε κλήρωσε και τώρα σειρά έχει η μπάλα Φλεβάρη και Μάρτη για Ολυμπιακό,ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ! Πάμε να τους δούμε έναν-έναν.

Φαβορι ο Ολυμπιακός, πιο ζόρικα ο ΠΑΟΚ
Στο δρόμο του Ολυμπιακού η Ρούμπιν Καζάν που κληρώθηκε μαζί του πριν καν επιστρέψει στη Ρωσία απ τη Θεσσαλονίκη! Η κλήρωση δεν είναι κακή χωρίς να ναι η καλύτερη. Τολμώ πάντως να πω ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την πρόκριση στους 16. Αναφέρομαι στον Ολυμπιακό του Τσάμπιονς Λιγκ κι όχι σ αυτόν του ελληνικού πρωταθλήματος φυσικά! Στον Ολυμπιακό δηλαδή που νίκησε Μαρσέιγ στη Γαλλία,και Ντόρτμουντ κι Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη.Αυτόν που έπεισε με πολύ καλές εμφανίσεις -έστω κι αν έχασε-στο Λονδίνο και τη Γερμανία. Ναι, αυτός ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει τη Ρούμπιν και να κοιτάξει όχι μόνο προς τους 16 αλλά και πολύ πιο ψηλά με βάση την κλήρωση και για τον επόμενο γύρο. Όλ αυτά φυσικά με την ευχή η ομάδα να παρουσιαστεί χωρίς τραυματισμούς που θα της στερούν τις υπηρεσίες των βασικών της παικτών. Στα θετικά για τον Ολυμπιακό το γεγονός ότι η Ρούμπιν θα τον αντιμετωπίσει χωρίς να χει δώσει ούτε ένα επίσημο παιχνίδι αφου το Ρωσικό πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει τον Μάρτιο.

Για τον ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι πιο ζόρικα.Η Ουντινέζε βάζει στον Δικέφαλο μεγάλο βαθμό δυσκολίας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα που άφησε(με νίκη μάλιστα στο Λονδίνο!!)έξω την Τότεναμ και δεύτερη τη Ρούμπιν είναι χαμένη από χέρι.Κάθε άλλο!Βέβαια το πρώτο πράγμα που πρέπει να δούμε είναι αν θα κάθεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Μπόλονι γιατί από χθες το βράδυ δε μας τα λέει καλά ο Ρουμάνος.Μακάρι αυτό το θέμα να λήξει καλά γιατί αν μείνει ο Μπόλονι που -όπως σας έγραφα και χθες- χτίζει έναν ευρωπαίο ΠΑΟΚ μπορέι ο Λευκός Πύργος να γνωρίσει κι άλλες δόξες.Η Ουντινέζε -έστω και χωρίς τον Σάντσες-είναι πολύ καλή ομάδα μ επιθετικό σκεπτικό αλλα....και πανίσχυρη άμυνα.Σκεφτείτε ότι στο Καμπιονάτο (όπου είναι συμπρωτοπόρος με τη Γιουβέντους)έχει δεχτεί επτά γκολ σε 14 παιχνίδια,ένα γκολ γκολ στα δυο ματς δηλαδή.Δε φοβόμαστε αλλά θέλει ιδρώτα και προσπάθεια....

Για τον ΑΠΟΕΛ θα μουν πολύ ευχαριστημένος αν έπαιζε με τη Λιόν...την άλλη βδομάδα!Όπως είναι τώρα οι Γάλλοι, οι δικοί μας είχαν σοβαρή τύχη να περάσουν στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ.Όχι ότι το Φεβρουάριο δε θα χουν αλλά πιστεύω οτι η Λιόν θα ναι πολύ καλύτερη τότε κι όχι αυτό το ασταθές πράγμα που εμφανίζεται.Με Λισάντρο και Κρις έτοιμους και Γκουργκίφ ανεβασμένο μπορούν να περάσουν,πολύ περισσότερο αν έχουν αφομοιώσει τα "θέλω"του προπονητή τους που εφέτος τους δουλεύει απ την αρχή.Καλή δουλειά και καλή δύναμη σ όλους!!!

ΥΓ:Στ αλήθεια δεν έχει κανένα νόημα να μιλήσουμε από τώρα για τον επόμενο γύρο.Ας περάσουν οι ομάδες μας και θα τα βρούμε όλα!
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: