Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Η πληροφορία είναι γκαραντί!!

Είναι γεγονός ότι όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, ή σκορπιό θα βρεις από κάτω ή Ελληνα. Και επειδή οι σκορπιοί διαβιούν στη φύση, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στις πόλεις, θα κρύβεται από κάτω κάποιος Ελληνας. Γράφει ο Κώστας Καίσαρης.

Η πληροφορία είναι γκαραντί
Οπως στην περίπτωση του Λέο. Ο «Λέο με τον λαό» της Κυψέλης είναι δικηγόρος και ενίοτε τρόφιμος των εκπομπών της Ανίτας Πάνια. Ο περί ου ο λόγος Λέο είναι φερόμενος ως ο επίσημος κομμωτής της βασιλικής οικογένειας στη Σαουδική Αραβία.
Αν ο Μπέκαμ δηλαδή, όταν έπαιζε στη Ρεάλ, κουβάλαγε κάθε Σαββατοκύριακο στη Μαδρίτη τον κομμωτή του από το Λονδίνο, θα κωλώσει ολόκληρη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας να βάζει τον Λέο να κάνει το Αθήνα-Τζέντα σαν το Κυψέλη-Παγκράτι; Και προσοχή, η σημασία είναι στη λεπτομέρεια: δεν δήλωσε ο Λέο απλώς σκέτος κομμωτής της βασιλικής οικογένειας. Συστήθηκε ως ο επίσημος κομμωτής. Δεν είναι, δηλαδή, ότι κουρέψαμε μια φορά παρτ τάιμ μια πριγκίπισσα. Οχι.
Ο Λέο είναι ο επίσημος κομμωτής με βούλα και σφραγίδα. Και επειδή δεν ήθελε να ακούγονται δεξιά κι αριστερά ανεύθυνες φήμες, πήρε θέση από το μικρόφωνο του ΣΚΑΪ και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: η 24χρονη βασιλική πριγκιπέσσα που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό είναι η κόρη του αποθανόντος αντιβασιλέα Σουλτάν Μπιν Αμπντούλ Αζίζ και παντρεύτηκε προσφάτως τον Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ. Εχει 45 αδέλφια και είναι ανιψιά του 88χρονου (σ.σ.: κάτι σαν τον Μητσοτάκη της Σαουδικής Αραβίας, δηλαδή) βασιλιά Αμπντάλα και του έτερου αντιβασιλέα Ναΐφ.
Η περιουσία της οικογένειας υπολογίζεται στα 100 δισ. δολάρια. Κατ' αρχήν χρειάζεται προσοχή στις λεπτομέρειες. Οπως στα μικρά γράμματα, όταν πρόκειται για τραπεζικές συμβάσεις. Ενα Μπιν, ένα Αμπντουν ή Αμπντούλ προσδιορίζουν και έναν διαφορετικό Αλ Σαούντ. Δεν πρόκειται για τον ίδιο Αλ Σαούντ που εξαπάτησε τον Βλάσση Τσάκα, τσούρνεψε τη φανέλα του Νίνη για να την κάνει δώρο στον γιο του και μετά την κοπάνισε. Ο άντρας της πριγκιπέσσας είναι άλλος Αλ Σαούντ και πολύ πιο φορτωμένος από τον πρώτο. Θα μου πείτε τώρα, και πού τα ξέρει αυτά ένας απλός κομμωτής; Δεν θέλω να είσαστε κορόιδα.
Καίσαρη διαβάζετε. Ολοι οι πλούσιοι άνθρωποι έχουν τις ανθρώπινες στιγμές τους. Την ώρα, λοιπόν, που έκανε μιζανπλί στην πριγκιπέσσα πιάσανε κουβέντα περί των οικονομικών. Για τον δείκτη του Dow Jones και την τρέχουσα τιμή του πετρελαίου ανά βαρέλι. Πάνω στη συζήτηση η πριγκηπέσσα είπε στον Λέο: «Να σου πω και κάτι; Εμένα στον μούντζο μου. Τις προάλλες που πήγα στην τράπεζα να τραβήξω λεφτά είδα ότι οι καταθέσεις μας στο οικογενειακό βιβλιάριο είχαν ξεπεράσει τα εκατό δισ. δολάρια». Δεν είναι λοιπόν τυχαίο και αυθαίρετο νούμερο τα 100 δισ. δολάρια. Η πληροφορία του Λέο είναι γκαραντί και από πρώτο χέρι. Χαίρετε.
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΤΟ
ΚΑΙ νομίζετε ότι με τον Λέο τον κομμωτή τελειώσανε οι πληροφορίες σχετικά με τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας; Λάθος. Το ελληνικό στοιχείο στην αυλή είναι έντονο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, σειρά έχει να μιλήσει η επίσημη αστρολόγος της πριγκιπέσσας. Η κυρία Φωφώ, Ελληνίδα, με καταγωγή από τα Κάτω Πετράλωνα. Στην αρχή έλεγε τον καφέ κι έλυνε τα μάγια στη Χαμοστέρνας. Στη συνέχεια σπούδασε στο εξωτερικό, πήρε πτυχία και διπλώματα και έκανε διεθνή καριέρα. Οπως ο Νταλάρας και η Βίσση στο τραγούδι. Ελληνίδα επίσης είναι η μανικιουρίστα της βασιλικής οικογένειας. Εκεί που φτιάχνει τα νύχια στις πριγκιπέσσες, ακούει και μαθαίνει τα πάντα.
Η συγκεκριμένη πριγκιπέσσα, μάλιστα, της έχει εκμυστηρευθεί τον μεγάλο νταλκά της: την καψούρα της με τον Σεμπάστιαν Λέτο (φωτό). Μια μέρα που έκανε ζάπινγκ στην τηλεόραση, το Αλ Τζαζίρα έδειχνε στιγμιότυπα από το ελληνικό πρωτάθλημα. Εκεί είδε για πρώτη φορά τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ο έρωτας που τη χτύπησε ήταν κεραυνοβόλος. Ο νταλκάς της, μεγάλος. Τις νύχτες, λοιπόν, που δεν μπορούσε να κοιμηθεί κάθισε και σκέφτηκε. Και το βρήκε. Μία ήταν η λύση, για να βρεθεί κοντά του. Να αγοράσει τον Παναθηναϊκό. Οπως μια άλλη κοπέλα στην ηλικία της αγοράζει ένα μαγιό, έτσι η πριγκιπέσσα αγοράζει μια ομάδα. Από Δευτέρα έχουν σειρά να μιλήσουν ο Ελληνας κηπουρός, ο Ελληνας μάγειρας και η Ελληνίδα νταντά της βασιλικής οικογένειας.
Για να περνάει η ώρα
ΓΝΩΣΤΟ είναι το ανέκδοτο με το λιοντάρι και τον λαγό στη ζούγκλα. Με τον λαγό να λέει ότι «λέμε καμιά μαλακία, για να περάσει η ώρα». Η ίδια περίπου ιστορία διαδραματίστηκε στη Βουλή. Ο βουλευτής Καβάλας Σάββας Εμινίδης έκανε επερώτηση, για να περνάει η ώρα: ότι όλοι όσοι ήταν κατηγορούμενοι για τα «στημένα» παιχνίδια αθωώθηκαν και την πλήρωσαν μόνο η Καβάλα και ο Βόλος. Μαϊμού-κάθαρση δηλαδή. Κι αφού αθωώθηκε ο Αγροτικός, με ποιον τα έστηνε τα παιχνίδια η Καβάλα; Με τον αέρα;
Ερώτηση που δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς απάντηση. Για να περνάει επίσης η ώρα, λοιπόν, ο αρμόδιος υφυπουργός Νικητιάδης είπε: «Καμία επιχορήγηση δεν θα δοθεί φέτος σε ΕΠΟ, Super League, Ενωση Β'-Γ' Εθνικής αν δεν διασφαλισtεί ότι το ποδόσφαιρο θα λειτουργεί με συγκεκριμένους κανόνες». Καταρχήν οι επαγγελματικές ενώσεις ή ομοσπονδίες δεν παίρνουν επιχορήγηση. Επιχορήγηση παίρνει η ΕΠΟ και την παίρνει κανονικά. Τα λεφτά είναι χορηγία του ΟΠΑΠ. Και ο ΟΠΑΠ ούτε κανόνες βάζει ούτε όρους. Σκόντο θέλει να κάνει. Μείωση. Ολα τα άλλα είναι μαλακίες, για να περνάει η ώρα.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: