Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Τι θα συμβεί στον ΠΑΟ αν δεν μπουν τα πετροδόλαρα!!

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για το ενδεχόμενο να παραταθεί το οικονομικό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό...

Τι θα συμβεί στον ΠΑΟ αν δεν μπουν τα πετροδόλαρα
Κάνουμε πολλή κουβέντα για τους απλήρωτους «ήρωες» της ΑΕΚ.
Δεν κάνουμε όμως το ίδιο για τους απλήρωτους «ήρωες» του Παναθηναϊκού και αυτό τους αδικεί.
Διότι στην συντριπτική πλειονότητά τους δεν έχουν εισπράξει ευρώ από τα φετινά συμβόλαιά τους.
Στη διάρκεια των τελευταίων περίπου 6 μηνών έχουν εισπράξει μόνο τα οφειλόμενα ή ένα μέρος των οφειλόμενων από την προηγούμενη σεζόν.
Όπως στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, έτσι και στον Παναθηναϊκό έχει ανοίξει, εντός Παιανίας και γραφείων, η κουβέντα περί μείωσης αποδοχών έχει ανοίξει. Και μάλιστα με ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν και δεν πληρώνονται. Τα πράγματα δυσκολεύουν και ο εκνευρισμός εμφανίζεται πιο έντονα. Κι αυτό συμβαίνει σε μια περίοδο που οι ποδοσφαιριστές έχουν κουραστεί και απογοητευτεί από την φάρσα με τους πρίγκιπες και τους Τσάκες.
Χάρη στη δουλειά του προπονητή και την επίδειξη επαγγελματικής ευσυνειδησίας από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο Παναθηναϊκός έχει ζήσει καλά στην πρώτη εποχή της οικονομικής κρίσης που βιώνει η ΠΑΕ. Ποιος μπορεί όμως να του εγγυηθεί ότι θα διαχειριστεί με τόσο καθαρό κεφάλι μια αγωνιστική κρίση, αν του στραβώσουν ένα-δυο αποτελέσματα;
Η σιωπή που έχει επιβάλει στον εαυτό του και τους συνεργάτες του ο μεγαλομέτοχος Τζίγκερ και η επιλογή του Δημήτρη Γόντικα να μη σκέφτεται φωναχτά, έχουν κάνει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να κρύβει το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα της εποχής.
Και το ανησυχητικό με τον Παναθηναϊκό είναι ότι η επόμενη ημέρα ενός φιάσκου με τους πρίγκιπες, αν δεν εμφανιστούν τα 15 εκατ. ευρώ στο ταμείο της ΠΑΕ, θα βρει τους ποδοσφαιριστές κυριευμένους από την ανησυχία για τα δεδουλευμένα και την επαγγελματική προοπτική τους. Κι αυτό θα συμβεί στην εποχή που θα πρέπει να σπριντάρουν για να συνεχίσουν τον πρωταθλητισμό.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: