Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Έκανε "σεφτέ" εκτός έδρας ο ΑΓΟΡ!!

Με τον Ντιόντε Κρίστμας να κάνει εκπληκτικό παιχνίδι, το Ρέθυμνο νίκησε το Περιστέρι εκτός έδρας 75-62 και πήρε την πρώτη του φετινή νίκη μακριά από την Κρήτη.

Έκανε "σεφτέ" εκτός έδρας ο ΑΓΟΡ
Ταυτόχρονα, η ομάδα του Στέργιου Κουφού ανάγκασε την «ομάδα των δυτικών προαστίων» στην πρώτη της εντός έδρας ήττα για φέτος μετά από τρία παιχνίδια.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Είχε σε εκπληκτική μέρα τους τρεις Αμερικανούς τους. Τζόνσον, Κρίστμας και Πέτγουεϊ έκαναν απίστευτα πράγματα στο παρκέ. Έπαιξαν σπουδαία άμυνα, σκόραραν κατά βούληση και προσέφεραν εκπληκτικό θέαμα.

MVP: Είναι άδικο να δώσουμε τον τίτλο του πολυτιμότερου σε έναν από τους δύο. Γι’ αυτό και θα τον… κόψουμε στη μέση και θα τον μοιράσουμε σε Ντιόντε Κρίστμας και Μπρεντ Πέτγουεϊ. Οι δύο Αμερικανοί έκαναν εκπληκτικό ματς και ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα του Στέργιου Κουφού.
ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο Ρίτσαρντ Ρόμπι ξέχασε να έρθει στο ματς. Ο Αμερικανός φόργουορντ του Περιστερίου, όταν δεν είναι καλά, δεν είναι και όλο το Περιστέρι καλά. Κάτι που φάνηκε και κόντρα στον ΑΓΟΡ.Ο Αμερικανός πέτυχε μόλις πέντε πόντους και έτσι το Περιστέρι έχασε το ματς.
ΚΕΥ ΡΟΙΝΤ: Η άμυνα του ΑΓΟΡ. Η ομάδα του Στέργιου Κουφού δεν συνηθίζει να παίζει καλή άμυνα, αλλά κόντρα στο Περιστέρι είχε σπουδαίες αμυντικές επιδόσεις. Κράτησε τους γηπεδούχους κάτω από τους 65 πόντους και έτσι έφτασε στη νίκη.
ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Σίγουρα ήταν ένα ματς που άξιζε να δει κανείς. Και μόνο η απίστευτη εμφάνιση των Κρίστμας και Πέτγουεϊ και τα τρία τρομερά καρφώματα του δεύτερου, άξιζαν για να πληρώσει κανείς να δει το συγκεκριμένο ματς.
Δεκάλεπτα: 13-18, 28-36, 62-75,
Περιστέρι (Πεδουλάκης): Παπαντωνίου 5 (1), Καυκής, Γιαννόπουλος 3 (1/10τριπ), Μπόατεγκ 11 (5ριμπ), Σκοτ 11 (3τριπ, 8ριμπ), Έντουαρτς 14 (8ριμπ), Πέτρουλας 4, Ρόμπι 5, Μότσνικ 9 (1).
ΑΓΟΡ (Κουφός): Κρίστμας 24 (4τριπ, 6ριμπ), Κούμουλος, Παπανικολάου 3 (1), Ράιτ 13 (1), Τσόχλας, Καλλινικίδης, Δορκοφίκης 1, Τζόνσον 8 (2), Λάτοβιτς 5, Πέτγουεϊ 21 (3τριπ, 5ριμπ)
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: