Φραστική επίθεση μέσα στα αποδυτήρια της Τρίπολης από μεγαλοπαράγοντα κατήγγειλε ο Κύρκος στο σεμινάριο διαιτησίας! Ανακοίνωση στήριξης ετοιμάζουν οι υπόλοιποι διαιτητές για τα φαινόμενα «τρομοκρατίας».
Καταγγελίες για ντου από μεγαλοπαράγοντα μετά τη λήξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός έκανε ο διαιτητής Δημήτρης Κύρκος στα σεμινάρια διαιτησίας που έλαβαν χώρα στην Λεπτοκαρυά. Σύμφωνα με αυτές, ο μεγαλοπαράγοντας, συνοδευόμενος από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, εισέβαλε μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών και ξεκίνησε να βρίζει και να προσβάλει τον ίδιο, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων και «πουλημένο».

Παράλληλα, ο Κύρκος υποστήριξε ότι λίγες μέρες μετά το ματς δεχόταν απειλές, ενώ του συνέβη και ένα περιστατικό το οποίο πιστεύει ότι μπορεί και να μην είναι... τυχαίο. Μάλιστα, ειδοποίησε και την αστυνομία μετά από... ενόχληση που δέχτηκε στον τόπο κατοικίας του.

Ο ίδιος όπως είναι φυσικό έχει αναστατωθεί και αποκάλυψε ότι σκέφτεται να... κρεμάσει τη σφυρίχτρα του, γεγονός που προκάλεσε προβληματισμό στους υπόλοιπους διαιτητές, που τον προέτρεψαν να συνεχίσει, ενώ με τη σειρά τους ξεκίνησαν να αναφέρουν ανάλογα περιστατικά, στα περισσότερα εκ των οποίων, σύμφωνα με τα όσα οι ίδιοι είπαν, πρωταγωνιστής ήταν ο ίδιος μεγαλοπαράγοντας.

Ήδη έχουν στα σκαριά ανακοίνωση στήριξης προς τον Κύρκο, η οποία θα θίγει την τρομοκρατία που ασκείται στους διαιτητές, καθώς και το ότι ουσιαστικά είναι απροστάτευτη. Οι διαιτητές σκέφτηκαν να αντιδράσουν και με αποχή, στα πρότυπα των συναδέρφων τους στη Σκωτία, που είχαν χρησιμοποιήσει αυτόν τον τρόπο πριν από έναν χρόνο, ωστόσο, προς το παρόν τουλάχιστον, μένουν στην ανακοίνωση στήριξης.
πηγή: gazzetta.gr