Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Φάκος: «Που είναι το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ;»

Φάκος: «Που είναι το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ;»
Αιχμές κατά της ΕΠΟ άφησε ο Ανδρέας Φάκος για την αποπομπή τόσο του ίδιου όσο και του Εμμανουήλ Αντωνακάκη από τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Ο πρώην αθλητικός εισαγγελέας άφησε να εννοηθεί πως η ομοσπονδία είναι κατευθυνόμενη από παράγοντες της Σούπερ Λίγκας, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για την συνεισφορά του Αλέξη Κούγια στην υπόθεση των στημένων.

«Που είναι το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ; Μας έδιωξαν επειδή τους το ζήτησε η λίγκα; Ο,τι της ζητάνε της ΕΠΟ το κάνει; Οι παράγοντες ήθελαν να είναι ανεξέλεγκτοι» είπε αρχικά ο κ. Φάκος στο τηλεοπτικό κανάλι «Extra 3», όπου στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του ίδιου αλλά και του Εμμανουήλ Αντωνακάκη: «Το μάθαμε μέσω συγγενικών μας προσώπων που το είδαν αναρτημένο στο διαδίκτυο. Εγώ είχα εγγυήσεις από διευθυντικό στέλεχος της ΕΠΟ, που με επισκέφτηκε στο γραφείο μου και με διαβεβαίωσε ότι παρά το αίτημα της λίγκας δεν θα φύγουμε».

Αργότερα, του ζητήθηκε να σχολιάσει τους Μαρινάκη και Βαρδινογιάννη: «Δεν θέλω να σχολιάσω πρόσωπα. Σας διαβεβαιώνω ότι ουδέποτε μας προσέγγισε κάποιος παράγοντας», ενώ για τον Αλέξη Κούγια και την βοήθεια που προσέφερε στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών δήλωσε: «Ηταν πολύτιμη η βοήθειά του στην υπόθεση με τα στημένα, ενώ άλλοι που καλούσαμε για μάρτυρες δεν ήρθαν ποτέ».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: