Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

"Πιο ομαδικός, από όταν βασιζόταν μόνο στον Σισέ"

Η ομαδικότητα είναι εκείνη που διακρίνει φέτος τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σάκη Τσιώλη, τονίζοντας πως τα προηγούμενα χρόνια οι πράσινοι στηρίζοναν μόνο στον Σισέ ενώ φέτος η ομαδα λειτουργεί διαφορετικά.

"Πιο ομαδικός, από όταν βασιζόταν μόνο στον Σισέ"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη:
«Όταν μια ομάδα είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, σίγουρα μιλάμε για ομαδική δουλειά. Ο Παναθηναϊκός βασίζεται φέτος στην ομαδική δουλειά, πράγμα που δεν βλέπαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια, αφού βασιζόταν σε έναν πολύ μεγάλο παίκτη όπως είναι ο Σισέ και επικεντρωνόταν όλο το παιχνίδι πάνω του.
Ο Παναθηναϊκός είναι πιο ρεαλιστικός φέτος, έβγαλε παιχνίδι από τα άκρα, έβγαλε παιχνίδι με ελεύθερο φορ- πότε τον Λέτο και πότε τον Κλέιτον- και μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι πια τόσο προβλέψιμος, όσο τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό είναι και το δυνατό του σημείο», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη στη «Nova», όπου κλήθηκε να μιλήσει για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ και συμπλήρωσε...
«Αυτό που είναι το ζητούμενο είναι οι βαθμοί και θα παλέψουμε για τους βαθμούς. Στο παιχνίδι χρειάζεται αγωνιστική πειθαρχία και είναι απαραίτητη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, για να πάρεις αποτέλεσμα.
Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά την τακτική μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε σε όλο το παιχνίδι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Αν το καταφέρουμε, πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε καλό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: