Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Πεδουλάκης:«Δεν έχουν να φάνε οι ξένοι»!

Απίστευτο ξέσπασμα του Αργύρη Πεδουλάκη στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΑΓΟΡ. Ο Έλληνας τεχνικός δεν στάθηκε σχεδόν καθόλου στο ματς με τους Κρητικούς, αλλά ξεσπάθωσε κατά πάντων που έχουν αφήσει μόνη της την ομάδα του.

Πεδουλάκης:«Δεν έχουν να φάνε οι ξένοι»!
«Πάντα στη ζωή πρέπει να κοιτάς τι κάνεις εσύ. Ο κόσμος θεωρεί πως η ομάδα δεν είχε την ισοτιμία της στο ματς και το καταλαβαίνω» είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και στη συνέχεια τόνισε πως «εμείς δεν ήμασταν καλοί και κάναμε πολλά λάθη. Ο ΑΓΟΡ σου πιέζει το μυαλό. Μετά τον Ηλυσιακό διαχειριστήκαμε την ήττα, αλλά τώρα δεν το διαχειριστήκαμε».
Στη συνέχεια, ο Πεδουλάκης ξέσπασε κατά πάντων και κυρίως κατά της διοίκησης που είναι απούσα όπως ο ίδιος τόνισε. «Η ομάδα έχει μείνει μόνη της, δεν υπάρχει ούτε ένας να έρθει να μας πει κάτι. Παρέμεινα ψύχραιμος την τελευταία εβδομάδα, αλλά όσα έγιναν μετά το τέλος του ματς θα μας στοιχίσουν. Ακόμα και τα 100 ευρώ είναι σημαντικό ποσό για εμάς. Και αυτό τώρα που θα πάθουμε είναι πολύ σκληρό. Εγώ βλέπω το δάσος και όχι το δέντρο και αυτό που πάθαμε ίσως να διαλύσει την ομάδα. Είμαστε μόνοι μας, δεν υπάρχει ούτε ένας, ούτε ένας να έρθει να μας πει ότι είναι κάποιος εδώ και μας στηρίζει. Εγώ πλήρωσα τους διαιτητές την προηγούμενη εβδομάδα. Ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει και να συμπαρασταθεί γιατί μπροστά μας έχουμε Γολγοθά. Δεν αξίζουν και δεν ταιριάζουν στο Περιστέρι που έχουμε γνωρίσει τέτοιες συμπεριφορές. Οι ξένοι οι δικοί μας δεν έχουν να φάνε. Κοιμήθηκαν τρεις ξένοι σε διθέσιο καναπέ. Μια νίκη, μια ήττα, δεν σε κάνει καλύτερο ή χειρότερο, η ομάδα είναι σε πολύ μεγάλο κίνδυνο και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι» είπε κλείνοντας ο Έλληνας τεχνικός.

Από τη μεριά του ο Έρικ Μπόατεγκ είπε πως «αξίζει ένα μπράβο στους αντιπάλους μας. Έπαιξαν καλά. Έλεγξαν τον ρυθμό. Έπαιξαν δυνατά, εμείς δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα να τους ακολουθήσουμε στον ρυθμό που είχαν και έτσι νίκησαν δίκαια».
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: