Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Το καμπανάκι σε Σολτάνι!!

Κάτι τρέχει με τον 27χρονο παίκτη που φαίνεται να μην βρίσκεται στα πλάνα του Μανουέλ Μασάδο.
Συναλλαγές σε ETF στη Plus500™. Χωρίς προμήθειες. Μπόνους 200€ !
Το καμπανάκι σε Σολτάνι
Καθόλου ικανοποιημένος από τον Καρίμ Σολτάνι δεν είναι ο Μανουέλ Μασάδο και το έδειξε αφήνοντάς τον εκτός αποστολής του σημερινού αγώνα με τον Λεβαδειακό.
Ο Γαλλοαλγερινός ήταν όλη την εβδομάδα ανόρεκτος στις προπονήσεις,έδειχνε φανερά εκτός κλίματος και ουσιαστικά με την αγωνιστική του εικόνα ανάγκασε τον πορτογάλο τεχνικό να τον αφήσει εκτός πλάνων.
Δυστυχώς για τον Άρη ο Σολτάνι δεν έχει καταφέρει από την αρχή της σεζόν να εγκλιματιστεί στην ομάδα. Με εξαίρεση τα φιλικά (που όμως δεν μετράνε και τόσο) και ένα γκολ στον αγώνα κυπέλλου με τον Πανθρακικό, η παρουσία του κρίνεται απογοητευτική και ο Σάκης Τσιώλης δεν δικαιώνεται που επέμενε ότι ο 27χρονος θα του έλυνε το πρόβλημα στην επίθεση.
Συν τοις άλλοις έχει προβληματίσει και με τον χαρακτήρα του όλο αυτό το διάστημα με αποκορύφωμα την αποβολή του στο ξεκίνημα της σεζόν που τον άφησε εκτός για τρεις αγώνες.
Έχει πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα λειτουργήσει για τον Σολτάνι ο αποκλεισμός του από την αποστολή. Θα τον αφυπνίσει ή θα λειτουργήσει αρνητικά; Ίδωμεν...
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: