Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Γίνε επιτέλους Άρης!!

Τα σκαμπανεβάσματα αποτελούν συχνό φαινόμενο από το ξεκίνημα της σεζόν με τα limit up να τείνουν, με τη συχνότητα που εμφανίζονται, να γίνουν όμοια με το πέρασμα του κομήτη Halley.
Γίνε επιτέλους Άρης
Μέχρι σήμερα η ομάδα δεν κατάφερε να αποδείξει πως έχει σαφή προσανατολισμό στο γήπεδο, αρχή, μέση και τέλος . Ικανή για το καλύτερο αλλά με ουκ ολίγες αυτοκαταστροφικές τάσεις.
Όσες ευκαιρίες είχε από το ξεκίνημα της σεζόν κατάφερε να τις σκορπίσει. Πλέον της μένει μία τελευταία. Ο ‘καυτός’ Ιανουάριος περνά και του δίνεται μία χρυσή τελευταία ευκαιρία.
Μετά και τη νίκη επί της Δόξας και τον συνδυασμό των αποτελεσμάτων, το ‘τρένο της Ευρώπης’ φάνηκε στον ορίζοντα και αν ο ΑΡΗΣ πατήσει γκάζι την κατάλληλη στιγμή τότε ενδεχομένως να καταφέρει να το φτάσει.
Για να γίνει αυτό χρειάζεται μία και μοναδική προϋπόθεση. Να γίνει… ΑΡΗΣ. Να νιώσει ΑΡΗΣ. Να συμπεριφερθεί σαν ΑΡΗΣ και να νικήσει σαν ΑΡΗΣ.
Χρειάστηκε να περάσει παραπάνω από τη μισή σεζόν για να δείξει τα στοιχειώδη. Μία ομάδα με που ξέρει τι θέλει να κάνει μέσα στο γήπεδο πλάνο και πλήρη συναίσθηση της κατάστασης από τους πρωταγωνιστές.
Οι συνθήκες μόνο ευνοϊκές μπορούν να χαρακτηριστούν αφού μπορεί να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και να ‘ψαλιδίσει’ ακόμα περισσότερο τη διαφορά με τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ και την Ευρώπη.
Από την άλλη βέβαια σε περίπτωση αποτυχίας τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα γιατί η νοοτροπία του συλλόγου επιτάσσει να μην τα παρατάς ποτέ και όσο υπάρχουν ακόμα πιθανότητες είναι υποχρεωμένος να τις κυνηγήσει.
Ο ΑΡΗΣ είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Έτσι τον θέλει ο κόσμος του έτσι θα είναι πάντα.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: