Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Μέσα νικάει, έξω παραπατάει ξανά και ξανά!!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έπιασε πάλι υψηλά στάνταρ απόδοσης και να βρήκε ζόρια στο α’ μέρος, όμως όταν στο β’ ο Εργοτέλης μένει αρχικά με 10 παίκτες και λίγα λεπτά μετά με 9, τότε το πιθανότερο είναι οι σαφώς ανώτεροι γηπεδούχοι να φτάσουν τελικά στο τρίποντο βάζοντας κι ένα και δυο γκολ και τρία γκολ. Όταν, άλλωστε, μείνανε οι Κρητικοί με δυο παίκτες λιγότερους, το παιχνίδι έμοιαζε με προπόνηση!
Μέσα νικάει, έξω παραπατάει ξανά και ξανά!
Το ανησυχητικό, όμως, είναι άλλο για τον Ολυμπιακό. Ότι μέσα στο 2012 την πάει την δουλειά εναλλάξ. Μια μέσα, μια έξω, όπως λέγαμε και στον στρατό. Τρίποντο στο Καραϊσκάκη, γκέλα εκτός έδρας. Αυτό εννοούμε.
Ξεκινάει με άσσο τη νέα χρονιά. Έστω και δύσκολα κάνει το 1-0 με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Λίγες μέρες μετά, όμως, πάει στο Καυταντζόγλειο και μένει στα κουλουράκια με την Δόξα Δράμας. Χοντρή γκέλα!
Επιστρέφει στο σπίτι του ο Ολυμπιακός κι επιβάλλεται με 3-1 του Λεβαδειακού. Στο καπάκι την επόμενη αγωνιστική πάει στην Ξάνθη και τρώει το χαστούκι από την Σκόντα.
Τώρα κάνει τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη, όμως η επόμενη αγωνιστική θα τον βρει στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με τον δικέφαλο να βρίσκεται σε μια περίεργη φάση μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις και να διψάει για ένα αποτέλεσμα σε ντέρμπι.
Είναι φανερό, λοιπόν, ότι αυτό το εναλλάξ δεν πρέπει να συνεχιστεί για τον Ολυμπιακό, αν θέλει να μείνει γερά στην κούρσα για τον τίτλο. Στο Καραϊσκάκη τον τελευταίο καιρό τα κερδίζει τα ματσάκια κουτσά – στραβά. Εκτός έδρας, όμως, τα έχει βρει μπαστούνια! Μοιάζει λάιτ και παραπατάει. Και τώρα υπάρχει η σκληρή Τούμπα!

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: