Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Τους ζώσανε τα μαύρα φίδια!!

Τους έχουν ζώσει τα μαύρα φίδια, όπως λέει και ο λαός, στον Παναθηναϊκό. Κι εξηγούμαστε. Την περασμένη αγωνιστική ο Ολυμπιακός χάνει από την Ξάνθη. Ο διαιτητής δεν δίνει πέναλτι στον Τόρο κι από εκείνο το βράδυ κιόλας αρχίζουν τα όργανα.
Τους ζώσανε τα μαύρα φίδια!
Μέσα σε μια εβδομάδα ήρθαν τα πάνω - κάτω.
* Ο Βασσάρας μπαίνει στην ναφθαλίνη για να οριστεί μπροστάρης στην ΚΕΔ ο Δούρος.
* Στο ματς κυπέλου με τον Πανιώνιο, ο Ολυμπιακός γλιτώνει από ένα καραμπινάτο πέναλτι στο 0-0.
* Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, η διαιτησία δεν δίνει ένα πέναλτι -απ' αυτά που δίνονται όπως λέμε- στους Κρητικούς, ενώ αφήνει -κακώς- με δέκα τους φιλοξενούμενους. Μετά από λίγο ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ, ενώ όταν ο Εργοτέλης μένει με εννιά γίνεται και το 2-0.
Τι γίνεται, λοιπόν; Τα κόζια άλλαξαν; Στον Παναθηναϊκό, όπως είπαμε, ήδη ψάχνονται να δούνε τι ξημερώνει. Και δεν είναι μόνο αν και ποια σφυρίγματα παίρνει ο Ολυμπιακός, αλλά και τι σφυρίγματα θα έχουν από εδώ και πέρα οι πράσινοι.
Ο ντόρος του Ολυμπιακού για την διαιτησία έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες. Και συγκεκριμένα από τότε που επέστρεψε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Σ' αυτό το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι σήμερα, όμως, ο Παναθηναϊκός δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα από τις διαιτησίες.
Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς. Όλα, πάντως, θα φανούν τις αμέσως επόμενες αγωνιστικές.
Και θα φανεί, κυρίως, αν το καρπούζι κόβεται στην μέση ή από ποια πλευρά πάνε τα σπόρια. Τα μηνύματα, όμως, φαίνεται ήδη να περνάνε προς πάσα κατεύθυνση. Και γι' αυτό στον Παναθηναϊκό κοιτάνε να δούνε τι θα κάνουνε, με δεδομένο ότι όσο πλησιάζει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ τα πνεύματα θα οξύνονται κι άλλο.
Εδώ, όμως, θα πρέπει να πούμε και κάτι ακόμα. Στον Ολυμπιακό ο κόσμος ρίχνει γκάζια προς παίκτες, αλλά (τελευταία) και προπονητή για την μέτρια αγωνιστική κατάσταση, ενώ την ίδια στιγμή οι διοικούντες στρέφουν τα πυρά προς την διαιτησία. Είναι, πάντως, ολοφάνερο ότι η ομάδα δεν τραβάει, ότι για να βάλει ένα γκολ πρέπει να κάνει δέκα τελικές, ότι υπάρχουν τραυματισμοί συνέχεια, ενώ έρχεται και αγωνιστικός Γολγοθάς σε Ελλάδα - Ευρώπη.
Στον Παναθηναϊκό συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Ο κόσμος βάζει ασπίδα στους παίκτες και τον προπονητή, ενώ ρίχνει βέλη προς διοίκηση (κυρίως προς την ιδιοκτησία) επειδή δεν έχει δύναμη εκτός αγωνιστικών χώρων και δεν κάνει κάτι για να προστατέψει την ομάδα. Στον Παναθηναϊκό, πάντως, δεν φοβούνται τόσο το αγωνιστικό κομμάτι, όσο στον Ολυμπιακό, αφού οι πράσινοι δείχνουν αρκετά φρέσκοι ξανά και έχουν πλέον μόνο ένα ματς την εβδομάδα μετά τον φορτωμένο Γενάρη!

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: