Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

"Ο Μουρίνιο επιστρέφει Αγγλία"

Ο Ζοσέ Μουρίνιο λέει αντίο στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι και επιστρέφει Αγγλία. Οι υποψήφιοι που τον περιμένουν πολλοί... Αυτά αποκαλύπτει κυριακάτικο δημοσίευμα.
"Ο Μουρίνιο επιστρέφει Αγγλία"
Μια σχέση με άδοξο φινάλε προλογίζει για τον Ζοσέ Μουρίνιο και τη Ρεάλ Μαδρίτης το ρεπορτάζ των κυριακάτικων "Times", προετοιμάζοντας παράλληλα το (βρετανικό) έδαφος για επιστροφή του Πορτογάλου.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας ο Μουρίνιο έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη με το τέλος της τρέχουσας σεζόν, μη ικανοποιημένος από τη θητεία του στον ισπανικό σύλλογο.
Κριτικές, αποδοκιμασίες, κακό κλίμα και άλλα που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας φαίνεται να έχουν φτάσει τον ιδιόρρυθμο τεχνικό στα όρια του.
"Ο Ζοσέ έχει κουραστεί υπερβολικά από την κατάσταση που επικρατεί στη Ρεάλ. Δεν έχει σημασία αν κερδίσει ή όχι. Δεν έχει να κάνει με τα λεφτά. Εχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Αγγλία και αυτό θα κάνει το καλοκαίρι", φέρεται να δήλωσε άνθρωπος κοντά στον Μουρίνιο.
Ο δημοσιογράφος που υπογράφει το σχετικό ρεπορτάζ, ο Ντάνκαν Καστλς, θεωρείται στα μίντια ως ένας άνθρωπος με πολύ καλές πηγές σε ό,τι αφορά τον Μουρίνιο και ο ίδιος διατεινόταν σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ότι είναι 100% βέβαιος ότι ο Μουρίνιο θα επιστρέψει στην Αγγλία.
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Αρσεναλ, ακόμη και Τσέλσι μπορούν να θεωρηθούν ως δεδομένες... καλεσμένες στον χορό που θα ανοίξει μια πιθανή αποχώρηση του 49χρονου.
Πόσο πιθανό είναι αυτό; Το ξέρει μόνο ο ίδιος ο Μουρίνιο, ο οποίος - σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "As" – αν πράγματι επιθυμεί να ανοίξει την πόρτα της εξόδου από τους «μπλάνκος» θα κληθεί να καταβάλλει το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ ή τους μισθούς δυο ετών.
Ποσό που θα έπρεπε να του καταβάλλουν οι διοικούντες τη Ρεάλ αν αποφάσιζαν εκείνοι να του δείξουν την έξοδο... Όλα αυτά βέβαια μπορούν να παραμείνουν μόνο στα χαρτιά αν ο πολυμήχανος Πορτογάλος και η Ρεάλ φτάσουν σε μια συμφωνία.
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: