Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Αναστασιάδης: «Ευχαριστώ την Παναγία»

Αναστασιάδης: «Ευχαριστώ την Παναγία»
Κατά την προσφιλή του συνήθεια ο Άγγελος Αναστασιάδης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Παναγιά για τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναιτωλικού. Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο στον πάγκο της ομάδας του, ενώ χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το έργο που ανέλαβε στην ομάδα της Ηπείρου.

«Έγινε ένα παιχνίδι στο α' ημίχρονο για 15-20 λεπτά πολύ καλό από εμάς. Είχαμε κάποια προβλήματα που εντοπίστηκαν. Δεν κινδυνεύσαμε. Εκτός από τη φάση του Γεωργίου δεν είχαμε φτάσει στην αντίπαλη εστία με αξιώσεις. Κάναμε πολλές λανθασμένες επιλογές. Κακές πάσες που ήταν εύκολες. Δεν βοηθάει και το γήπεδο. Αποτελεί τροχοπέδη για μας που θέλουμε να παίξουμε. Ήμασταν καλύτεροι στο β' μέρος, πιο συγκεντρωμένοι, αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει λάθη. Είχαμε ευκαιρίες για εύκολο γκολ. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη δουλειά. Τα παιδιά θέλουν να βγάλουν νέα πράγματα. Αυτό με χαροποιεί.

Προσωπικά έχω υπομονή, αλλά ο κόσμος δεν έχει. Με τις πρώτες λάθος πάσες αρχίζει και φωνάζει και δυσκολεύει το έργο τους. Τα δίνουν όλα τα παιδιά. Είναι άδικο γι' αυτά. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα οι φίλαθλοι πρέπει να ενισχύουν και όχι να τους ενισχύει η ομάδα για να φωνάξουν. Από τώρα και στο εξής η Παναγιά όλα καλά θα τα κάνει. Το κουμπάκι το γύρισε. Για όσους δεν το πιστεύουν, θα τους κάνουμε να το πιστέψουν κι αυτοί».

Για τα δημοσιεύματα που δημιούργησαν ένταση στο εσωτερικό: «Δεν απαντάω. Είχα πει μετά το ματς με τον Άρη ότι αν αρχίσουν να με βρίζουν θα γυρίσει το κουμπί. Την καταπίνουν τη γλώσσα τους πολλές φορές αυτοί που τα γράφουν όλα αυτά. Οι πράξεις δίνουν απαντήσεις».

Για τον κόσμο και το αν τον κατηγόρησε: «Δεν κατηγόρησα τον κόσμο. Δεν είπα τίποτα. Μην αλλάζετε το νόημα».

Για το εσωτερικό της ομάδας: «Είμαι 59 ετών. Ποτέ δεν είχα πιο δύσκολο έργο απ' αυτό που συνάντησα εδώ. Πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει εδώ. Γι' αυτό ήρθα, όμως. Τα αποδυτήρια μ' εμένα θα είναι εκκλησία και είναι εκκλησία. Δεν ασχολούμαι με κάποιους που προσπαθούν να περάσουν διάφορα. Εγώ δεν ασχολούμαι με το τι λέγεται, αλλά πως θα φτιάξω τα αποδυτήρια. Έχω πάρα πολύ δουλειά. Έχουμε μεγάλα προβλήματα και η προσπάθεια ξεπερνάει τα όρια. Για τα χαζά με το τραπέζι με ρωτάτε; Τώρα θα μαζεύονται κάθε εβδομάδα και θα το κάνουν επειδή θα το θέλουν αυτοί και θα έρχονται οι γυναίκες και τα παιδιά τους. Ευχαριστώ την Παναγιά που έβαλε το χέρι της. Δεν θα άντεχα ούτε 15 λεπτά στην ομάδα. Πολλές φορές είπα τι δουλειά έχω εδώ. Πως θα τα αλλάξω. Μας βοηθάει όλους η Παναγιά. Τον Μάιο θα το γνωρίζετε κι εσείς πολύ καλά».

Για διαιτησία που έθεσε ως θέμα ο κ. Τεννές: «Έκανα μεγάλο λάθος. Ζήτησα συγνώμη γιατί άφησα την ομάδα χωρίς κοουτσάρισμα. Τρελάθηκα, αλλά είναι απαράδεκτο για μένα. Από διαιτητές και φιλάθλους ζητάω συγνώμη. Ήμουν αρνητικός πρωταγωνιστής. Δεν κρίνω την άποψη του συναδέλφου».

Όλα καλά με τα κουμπιά. Το πρόβλημα είναι να μαζέψουμε πρώτα τους δικούς μας και μετά θα δούμε και τις μεταγραφές. Να είμαστε. Είναι εύκολο να πω για μεταγραφές. Ποιοι θα έρθουν, πως, τι θα είναι, τι θα κάνουν, μέχρι να βρούμε τα κουμπιά».

Για την αλλαγή του Μπακαγιόκο: «Θέμα τακτικής η αλλαγή Μπακαγιόκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: