Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Μαρκόπουλος: «Μας στοίχισαν οι απουσίες»

Μαρκόπουλος: «Μας στοίχισαν οι απουσίες»
Στις πολλές απουσίες όλη την εβδομάδα στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος, ώστε να δικαιολογήσει την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ηλυσιακό. Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε πως δεν έγινε καλή και σωστή προετοιμασία και εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, που θεωρεί πως δε σφύριξε σωστά σε κρίσιμα σημεία. Τέλος, περιμένει να ανέβει το φιλότιμο των παικτών, μετά και την αποχώρηση του Γκίντενς.

Αναλυτικά: «Είχαμε πολλές απουσίες, όχι μόνο με τους παίκτες που δεν έπαιξαν σε αυτό το παιχνίδι και ήταν τρεις βασικοί, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, που δεν μπορέσαμε να κάνουμε σωστή προετοιμασία. Και ο Γιαννακίδης που αγωνίστηκε δεν έκανε προπονήσεις, επειδή ήταν άρρωστος. Έχω κι ένα παράπονο. Σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, οι διαιτητές δεν μας άφησαν ούτε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Άκουσα, μάλιστα, ότι ο ένας διαιτητής είπε ότι έκανε λάθος. Αν έκανε λάθος, έπρεπε να το διορθώσει, γιατί αυτό είναι άδικο για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και σίγουρα δεν ξέρουμε τι θα συναντήσουμε την επόμενη ημέρα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι με τη συζήτηση θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε το κίνητρο των παικτών. Ο Γκίντενς έκανε προπόνηση με την ομάδα, είπε ότι δεν θέλει να παίξει και θα δούμε τι θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: