Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Τσιώλης: «Σπουδαία νίκη»

Τσιώλης: «Σπουδαία νίκη»
Απόλυτα ικανοποιημένος για τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Ατρόμητου, εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός χαρακτήρισε ξέσπασμα τη νίκη αυτή, ειδικότερα μετά την ήττα από την Δόξα Δράμας, ενώ τόνισε πως υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον.

«Ήταν μια σπουδαία νίκη βαθμολογικά. Ο Αστέρας είχε κάνει εκτός έδρας ματς με καλή απόδοση αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, και μετά το 0-1 θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει και δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε ηρεμία. Όταν μείναμε με παίκτη παραπάνω θα έπρεπε να λειτουργήσουμε καλύτερα ως ομάδα. Βλέπουμε τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για την εικόνα της ομάδας του, ειδικότερα μετά την αποβολή του Τάτου, είπε: «Είχε αρκετό αέρα στο δεύτερο ημίχρονο και μεταφερόταν η μπάλα εύκολα στην περιοχή μας. Η σπουδαιότητα του 0-1 μας έκανε να γυρίσουμε πίσω. Δεν κυκλοφορούσαμε καλά την μπάλα. Ίσως ήταν το μόνο μελανό σημείο».

Για τον έντονο πανηγυρισμό του με τη λήξη του αγώνα: «Ήταν ένα ξέσπασμα. Η ομάδα είχε ξαναπαίξει καλά εκτός έδρας. Μετά το άτυχο αποτέλεσμα με τη Δόξα Δράμας θέλαμε να αισθανθούμε καλύτερα. Η βαθμολογική θέση του Αστέρα τον αδικεί. Πλέον έχουμε μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: