Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Έδωσε «θάρρος» στον «χωριάτη»…!!

Έδωσε «θάρρος» στον «χωριάτη»…
… αλλά έβαλε μπρος τα «κανόνια» και καθάρισε γρήγορα! Η Άρσεναλ βρέθηκε να χάνει από την Άστον Βίλα με 2-0 στο ημίχρονο του αγώνα στο «Έμιρεϊτς», αλλά γλίτωσε το σοκ του αποκλεισμού από το Κύπελλο Αγγλίας! Εφτά λεπτά ήταν αρκετά για τους παίκτες του Βενγκέρ που έφτασαν στην ανατροπή και με το τελικό 3-2 προκρίθηκαν στους «16»!

Οι Νταν (33’) και Μπεντ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έκαναν το δικό τους πάρτυ στο γήπεδο των Λονδρέζων, δίνοντας στους «χωριάτες» προβάδισμα δύο τερμάτων! Ωστόσο, ο Αλσατός προπονητής της Άρσεναλ είχε τα κλειδιά της νίκης! Έτσι, με τη βοήθεια του Ρόμπιν Φαν Πέρσι που σκόραρε δύο φορές από την άσπρη βούλα (54’, 61) και ένα γκολ του Γουόλκοτ στο 57ο λεπτό, οι «κανονιέρηδες» διαμόρφωσαν το τελικό 3-2!

Στο άλλο ματς της ημέρας για τον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό, Σάντερλαντ και Μίντλεσμπρο έμειναν στο 1-1 και οδηγούνται σε επαναληπτικό για την ανάδειξη της ομάδας που θα συνεχίσει στη διοργάνωση! Σαν από… μηχανής θεός για τις «μαυρόγατες» ο Φρέιζερ Κάμπελ μπήκε στο παιχνίδι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και με το πρώτο του γκολ έπειτα από 18 μήνες, ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του Ο’Νιλ, επιτρέποντάς της να διεκδικήσει την πρόκριση στη ρεβάνς!

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: