Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Θεού θέλοντος…!!

Θεού θέλοντος…
…και Βίλα επιτρέποντος. Ο ΠΑΣ πανηγύρισε νίκη έπειτα από σχεδόν τέσσερις μήνες, ο οποίος επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0. Σε ένα ματς που δεν ήταν δα και η διαφήμιση του ποδοσφαίρου, οι Ηπειρώτες ξεκόλλησαν από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας αφού εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι Αγρινιώτες έμειναν από το 55’ με δέκα παίκτες. Το γκολ για τους Γιαννιώτες ο Βίλα στο 71’. Απογοητευτική η εμφάνιση του Παναιτωλικού.



Το πρώτο μέρος ήταν σαν να μην έγινε ποτέ. Σαρανταπέντε λεπτά κύλησαν χωρίς ουσιαστική φάση, χωρίς να παίζεται καλό ποδόσφαιρο και με πολλά λάθη από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. ΠΑΣ και Παναιτωλικός αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου έτσι ώστε να πάρουν τα ηνία στο ματς αλλά αυτό έγινε εις βάρος του θεάματος. Η μόνη φάση που κάποιος θα θυμάται είναι αυτή στο 9’ με τον Γεωργίου να παίρνει την μπάλα από κόντρα να σουτάρει αλλά ο Τσενάμο να αποκρούει.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και το δεύτερο μέρος. Ο Σιόντης αποβλήθηκε στο 55’, ο ΠΑΣ είχε το πλεονέκτημα παίζοντας για τριανταπέντε λεπτά με παίκτη παραπάνω αλλά δεν απείλησε τον Παναιτωλικό. Αυτό μέχρι το 71’. Οι Γιαννιώτες κέρδισαν φάουλ σε καλή θέση, ο Ντε Βινσέντι το εκτέλεσε με την μπάλα να κοντράρει στο τείχος και να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι των Αγρινιωτών αλλά ο Βίλα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και πλάσαρε σωστά, κάνοντας το 1-0.

Ο ΠΑΣ έχασε ακόμα μια καλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις του ματς αλλά ο Πάντος έχασε την ευκαιρία να σκοράρει αφού δεν πρόλαβε να πλασάρει και η άμυνα των Αγρινιωτών τον μπλόκαρε και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Οι Γιαννιώτες έφτασαν στη νίκη και στους 14 βαθμούς, ανέβηκαν στην 13η θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας την Κέρκυρα.

Δείτε τις φάσεις και τα γκολ:





ΠΑΣ Γιάννινα (Α. Αναστασιάδης): Κηπουρός, Κώτσιος, Πάντος, Ζαραδούκας (69’ Μιχαήλ), Πατσατζόγλου, Βάντερσον, Ντε Βινσέντι, Λίλα, Σκούφαλης (94’ Ντάσιος), Γεωργίου, Μπακαγιόκο (46’ Βίλα)

Στον πάγκο: Φέγκρους, Τζάνης, Κυριάκος, Ανδράλας

Παναιτωλικός (Μ. Τεννές): Τσενάμο, Παλαιολόγος, Γκόλιας, Ντολεζάι, Εντζεγκουέλε, Μητρόπουλος, Σιόντης, Ρότσα (78’ Μπουμάλ), Ονουάτσι (67’ Μουμίν), Θεοδωρίδης (56’ Χαριστέας), Καμαρά

Στον πάγκο: Μπλάζιτς, Μπελεβώνης, Αναστασιάδης, Καραμαλίκης

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: