Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

"Δείξαμε ποιότητα και αγωνιστικότητα"

Ο Μανουέλ Μασάδο μοίρασε συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες του για τη σπουδαία νίκη του Άρη, όσο και στον κόσμο αλλά και το τιμ της ομάδας. Παράλληλα, δεν θέλησε να σχολιάσει τα διαιτητικά λάθη, κρατώντας χαμηλούς τόνους.
"Δείξαμε ποιότητα και αγωνιστικότητα"

"Σε ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, ο Λεβαδειακός παρατάχθηκε καλά αμυντικά όπως περιμέναμε και πετυχαίνοντας το γκολ μας δυσκόλεψε. Μπροστά στο ενδεχόμενο ήττας η ομάδα διαφοροποιήθηκε και οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ποιότητα και αγωνιστικότητα και είμαστε χαρούμενοι γιατί ήρθαν οι τρεις βαθμοί που θέλαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στον κόσμο και σε όλο το τιμ", είπε αρχικά ο Πορτογάλος και συνέχισε:.
"Θεωρώ ότι η νίκη ήρθε δίκαια για μας πέρα από την καλή δουλειά που έκανε ο αντίπαλος. Εμείς κυριαρχήσαμε σε όλους τους τομείς, κάναμε ευκαιρίες και ήμασταν καλοί στην επίθεση κι αυτό φαίνεται κι από τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού που έκανε καίριες επεμβάσεις και ήταν ο καλύτερος του γηπέδου".
Ερωτηθείς για τη διαιτησία, υποστήριξε: "Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να σχολιάζω διαιτησίες και δυστυχώς οδεύουμε κατα `κει. Όταν υπάρχουν λάθη που επηρεάζουν το αποτέλεσμα, τότε κι εγώ σαν προπονητής πρέπει να σχολιάσω κάτι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση εφόσον δεν αλλοιώθηκε το σημερινό αποτέλεσμα δεν θέλω να σχλιάσω κάτι. Θα πρέπει να δώσουμε χώρο στους αρμόδιους να το δουν και να διορθώσουν τα πράγματα. Εγώ ήρθα στην Ελλάδα για τον Αρη και αυτό θα κάνω".
Για το τι έχει αλλάξει στο Νέρι Καστίγιο: "Δεν θα μπορούσα να σχολιάσω γιατί δεν έχω κριτήριο σύγκρισης για τον Νέρι, καθώς δεν έχω δει άλλα παιχνίδια του. Όταν ανέλαβα την ομάδα ήθελα να αποσπάσω τα καλύτερα δυνατά ατομικά χαρακτηριστικά των παικτών ώστε να τα βγάλουν προς ώφελος της ομάδας. Ένας παράγοντας που έχει αλλάξει στο Νέρι είναι ότι αφήνει πίσω το ατομικό και βγάζει το ομαδικό στοιχείο, προσφέροντας στην ομάδα και είναι και ο πρώτος σκόρερ μας".
Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα γίνει κάποια προσθήκη στην ομάδα, έκλεισε λέγοντας: "Πάμε βήμα βήμα. Όπως δεν μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης για το Νέρι, έτσι δεν έχω και για την υπόλοιπη ομάδα, γιατί δεν έχω δει τα άλλα παιχνίδια. Οταν ήρθα δεν ήθελα να κάνω μεγάλες αλλαγές αλλά να δούμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε άμυνα και επίθεση. Αν καταφέρουμε να έχουμε ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο τότε όλα τα άλλα θα έρθουν. Απο `κει και πέρα αν δω ότι χρειάζεται κάτι η ομάδα τότε θα κάνω τις απαραίτητες εισηγήσεις στη διοίκηση και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το κοινοποιήσω".

Δεν υπάρχουν σχόλια: