Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Τον έφερε… τούμπα!!

Τον έφερε… τούμπα!
Ο Αστέρας Τρίπολης προσγείωσε ανώμαλα τον Ατρόμητο, μετά την πρόκριση στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και έφυγε με το τρίποντο από το Περιστέρι, 1-0, χάρη σε τέρμα του Μπαρτολίνι στο 9’. Πρώτη νίκη μακριά από την Τρίπολη για τους Αρκάδες, ενώ ο Ατρόμητος, χάνει πολύτιμο έδαφος στην μάχη για τα πλέι οφ. Με δέκα παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η ομάδα του Δώνη, λόγω αποβολής του Τάτου με δεύτερη κίτρινη, ενώ διαμαρτύρεται και για πέναλτι, στο φινάλε.



Το γκολ του Μπαρτολίνι, μόλις στο 9’ άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι και ανέτρεψε κάθε τακτική των δύο προπονητών. Ο Αστέρας βρέθηκε από πολύ νωρίς να έχει αυτό που θέλει, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος κλήθηκε από πολύ νωρίς να θέλει να πιέσει και να ανατρέψει το σκορ.

Ο Γιώργος Δώνης είδε τους παίκτες του να μένουν πίσω στο σκορ, ενώ παράλληλα δεν μπορούσαν να εκδηλώσουν κάποια επίθεση. Οι Καραγκούνης και Επστάιν δεν μπορούσαν να σπάσουν την άμυνα του Αστέρα από τα άκρα, ενώ ο Μήτρογλου έδειχνε αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τους Αρκάδες να έχουν το πλεονέκτημα και να είναι μπροστά στο σκορ και τον Ατρόμητο να θέλει να επιστρέψει από την ανάπαυλα με περισσότερη διάθεση.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε τελείως διαφορετική μορφή. Ο Ατρόμητος έπαιζε σαν την γάτα με το ποντίκι τον Αστέρα όμως οι κλασσικές ευκαιρίες δεν έγιναν ποτέ. Οι παίκτες του Δώνη προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην μαζική άμυνα των Αρκάδων, οι οποίοι στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο μόνο για να διατηρήσουν το αποτέλεσμα.

Αυτό έδειξε να γίνεται ακόμα πιο εύκολο όταν άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες, αφού ο Τάτος σε μία φάση στην οποία ζήτησε φάουλ για χέρι του Αλβάρες (είχε δίκαιο) διαμαρτυρήθηκε έντονα και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη του Βοσκάκη. Κάπου εκεί ο Ατρόμητος «βραχυκύκλωσε», ενώ δεν άλλαξε τίποτα η είσοδος του Γκαρσία. Οι Αρκάδες έδειχναν να κρατάνε με ευκολία το μηδέν στην εστία τους, αλλά δεν έδειχναν σε καμία περίπτωση διάθεση να ξεμυτίσουν από την περιοχή τους.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του Βοσκάκη βρήκε τον Αστέρα να παίρνει την πρώτη του νίκη μακριά από την Τρίπολη και τον Ατρόμητο, να χάνει για πρώτη φορά την φετινή περίοδο στο Περιστέρι.





Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Σφακιανάκης, Γιαννούλης (46’ Αναστασάκος), Τομάς, Τάτος, Φυτανίδης, Επστάιν (71’ Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Μήτρογλου, Καραγκούνης (46’ Μπρίτο).

Στον πάγκο: Ράντμαν, Καραμάνος, Οικονόμου, Μπάλλας.

Αστ. Τρίπόλης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Πουλίδο, Ράγιος (90’ Φορμίκα), Αλβάρες, Ουσέρο, Σολάκης (57’ Περόνε), Μπρέσκα (78’ Λαδάκης).

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Μπακασέτας, Χούλι, Ναβάρο.

Διαιτητής: Βοσκάκης
Βοηθοί: Μπιτσίδης, Σταμάτογλου

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: