Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Κάποιος ήθελε να βγάλει κέρδος από “τίγρη”;

Αυτό προκύπτει από τα λεγόμενα του Πέτρου Παππά, ο οποίος πήρε θέση για την πρόταση που είχε κάνει το 2008 ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ, προσφέροντας 70 εκατ. Ευρώ, αλλά κάποιοι μέσα στην ΠΑΕ την κοστολογούσαν 200...
Κάποιος ήθελε να βγάλει κέρδος από “τίγρη”;
Είναι αλήθεια πως η πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη, το 2008, συζητιέται ακόμα. Καθώς, είναι δεδομένο, ότι διαφορετική απάντηση από ότι δόθηκε τότε στον «Τίγρη», δύσκολα (έως απίθανο) θα είχαν φέρει την ΑΕΚ σε αυτό το σημείο. Για το συγκεκριμένο θέμα πήρε θέση και ο Πέτρος Παππάς, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το πώς είχαν τα πράγματα: «Με πήρε τηλέφωνο δικηγόρος, κοινός μας φίλος με Μελισσανίδη και μου είπε ότι ο Μελισσανίδης ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ. Έστειλα mail στους υπόλοιπους της παρέας για να τους γνωστοποιήσω το ενδιαφέρον. Δύο τρία μέλη της ομάδας δεν είχαν καλή σχέση με Μελισσανίδη και υπήρχε πολύ κακή διάθεση. Ένα μέλος της ομάδας θεωρούσε ότι η ΑΕΚ αξίζει 200 εκατ. ευρώ. Όταν λοιπόν εγώ ήξερα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βάλουμε 70 εκατ., αλλά ο Μελισσανίδης θα έβαζε 70 εκατ. με δύο νέους επιχειρηματίες, τους είπα παιδιά δώστε του την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Γκίκας από την πλευρά του είχε πει να βοηθάμε τα ερασιτεχνικά τμήματα. Τα μισά από τα 70 εκατ. εκεί και στο μπάσκετ και να βοηθάμε όπως μπορούμε. Έχω γραπτά ό,τι με mail είχα πει και είχα πει να δώσουμε την ΠΑΕ στον Μελισσανίδη. Αν τα αμφισβητήσει ο Ντέμης θα τα δημοσιοποιήσω.
Από την αρχή είχαμε πει «ναι» τουλάχιστον δύο, ίσως τρεις. Θεωρούσαμε ως ομάδα ότι ο Μελισσανίδης δεν είναι φίλος μας. Έκανα κι εγώ λάθος. Μου είχε πει ότι με θεωρείς εχθρός σου και είπα να έχεις δίκιο. Τώρα είσαι φίλος μου. Εγώ ήθελα να του τη δώσουμε γιατί δεν θα βάζαμε λεφτά. Δεν υπήρχαν. Έβλεπα ότι θα έβαζε λεφτά ενώ εμείς όχι, έβλεπα ότι κάποιος ήθελε να τη δώσουμε 200 εκατ. ευρώ άρα να βγάλουμε κέρδος και επίσης δεν ξέραμε αν το εννοούσε ο Μελισσανίδης. Είναι αλήθεια ότι δεν έγινε συνάντηση μαζί του κι αυτό δεν οφείλεται σε εμένα, διότι ήμουν στην Ολλανδία σε σοβαρό επαγγελματικό ζήτημα που λίγο έλειψε να με καταστρέψει.
Μετά το θέμα... πέθανε και δεν ξέρω γιατί. Ίσως ήταν συνδυασμός πραγμάτων Επειδή δεν υπήρχε συμπάθεια, επειδή δεν το πολυπίστευαν, επειδή κάποιος ήθελε να βγάλει κέρδος. Δεν ξέρω. Εγώ όμως ήμουν το 7% ! Τι θα μπορούσα να πω, μην την κοστολογείς 200 εκατ. ευρώ; Θα ξεκινούσαμε πόλεμο αν έβγαινα να πω, «τι λες τώρα;» στον αντιπρόεδρο; (Κανελλόπουλος). Είχε πει και ο Γκίκας ναι στον Μελισσανίδη και εγώ. Αργότερα ο Ντέμης είχε πει κι αυτός ναι, 2-3 ημέρες αργότερα. Στην αρχή δεν ήταν θετικός.
Από την πλευρά του ο Καπετανάκης, είπε: Σημασία έχει ποιος ήθελε και ποιος δεν ήθελε την πρόταση Μελισσανίδη.
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: