Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Βαλβέρδε: "Ο Εργοτέλης έτσι είχε παίξει με τον ΠΑΟ;"

Αναρωτήθηκε τις προάλλες, μετά το ΠΑΟ-Κέρκυρα 1-0, με δημόσια δήλωσή του, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αν η Κέρκυρα είχε παίξει έτσι και με τον Ολυμπιακό, εννοώντας το Κέρκυρα-Ολυμπιακός 0-4. Τότε που το σκορ στο 29 ήταν 3-0. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.
Βαλβέρδε: "Ο Εργοτέλης έτσι είχε παίξει με τον ΠΑΟ;"
Δηλαδή, τώρα πρέπει να βγει ο Βαλβέρδε και να αναρωτηθεί με δημόσια δήλωσή του, αν ο Εργοτέλης είχε παίξει έτσι και με τον Παναθηναϊκό, εννοώντας το Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 4-0; Τότε που το σκορ στο 32 ήταν 3-0;
Έτσι δεν είναι κύριε Φερέιρα; Κι αν θέλουμε να μην ειρωνευτούμε απλά, αλλά να μιλήσουμε πραγματικά και να συγκρίνουμε τον Εργοτέλη του Καραγεωργίου στο ΟΑΚΑ, με τον Εργοτέλη του Καραγεωργίου στο Καραϊσκάκη, θα δούμε τεράστιες διαφορές.
Με πιο σπουδαία; Ο Εργοτέλης κατά του Παναθηναϊκού έπαιξε από την αρχή ανοιχτά, ενώ κατά του Ολυμπιακού έβαλε από το πρώτο λεπτό ένα πούλμαν μπροστά από την εστία του. Και καταλαβαίνει ο καθένας πόσο μεγάλη διαφορά είναι για μία μεγάλη ομάδα να βρει χώρους εναντίον μίας μικρότερης η, να μην βρει χώρους.
Για να μην πω το άλλο: το πόσο πιο δυνατά έπαιξαν οι παίκτες του Εργοτέλη κατά του Ολυμπιακού και πόσο πιο χαλαρά έπαιξαν κατά του Παναθηναϊκού. Με συνέπεια βέβαια να πάρουν και τις μισές κίτρινες κάρτες στο πρώτο ματς.
Τέλος πάντων, πάλι καλά που ο Γόντικας δεν περιλαμβάνει μέσα στα… φιλικά του Ολυμπιακού και τον Εργοτέλη…
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: