Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Το θαύμα του ΟΦΗ και ο… κελεμπίας οπαδός της ΑΕΚ!

Ένα «διπλό» ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ ή τον Ατρόμητο. Τόσο μακριά είναι ο ΟΦΗ από την συμμετοχή σε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και ενδεχομένως την συμμετοχή σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση, αν μπορέσει να πάρει την άδεια από την ΟΥΕΦΑ. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.

Το θαύμα του ΟΦΗ και ο… κελεμπίας οπαδός της ΑΕΚ
Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να τρέξουν στον ΟΦΗ και να δώσουν όσο το δυνατόν καλύτερες λύσεις στο σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Διότι το σενάριο να παίξουν Ευρώπη του χρόνου, πλέον δεν είναι τόσο μακρινό σε ότι έχει να κάνει με τις αγωνιστικές επιδόσεις της ομάδας. Η πρόκριση στο Αγρίνιο είναι μία ακόμη επιβεβαίωση των όσων έχει καταφέρει ο Αναστό που στο τέλος της σεζόν δεν αποκλείεται να είναι ο προπονητής της χρονιάς. Και παρά το γεγονός ότι δεν είμαι λάτρης ούτε του προπονητή Αναστό, ούτε των μεθόδων του, οφείλω να του αναγνωρίσω την καθοριστική συμμετοχή σε αυτό το θαύμα που κάνει φέτος με τον ΟΦΗ. Την ίδια ώρα που ο επίσης νεοφώτιστος Παναιτωλικός με ιδανικές συνθήκες επιτυχίας και οικονομικές και αγωνιστικές και στήριξης από τον κόσμο, παραπατά και πλέον παίζει παιχνίδι ζωής και θανάτου κόντρα στην Κέρκυρα για την παραμονή, ο ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων και του μέτριου ρόστερ ψάχνει παράθυρο ευρωπαϊκής συμμετοχής.
Βεβαίως αυτή είναι η ποδοσφαιρική είδηση της ημέρας, γιατί η πραγματική είδηση είναι ο κύριος Αδαμίδης. Ο οποίος μας είπε ότι ο Αραβας που μπορεί να σώσει την ΑΕΚ, είναι οι… οπαδοί της οι οποίοι καλούνται να φορέσουν κελεμπία για να ξεπληρώσουν το χρέος που και αυτός δημιούργησε. Τα υπόλοιπα που αναφέρει στην ανακοίνωση μνημείο που εξέδωσε (πρόεδρος ο Χατζηχρήστος και διοίκηση και μέτοχοι δεν έχουν ευθύνη) είναι πραγματικά καταπληκτικά, αλλά μικρότερης σημασίας. Ότι έχει το θράσος όμως και καλεί ο ίδιος τον κόσμο της ΑΕΚ που του έχει γυρίσει την πλάτη με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους εδώ και ένα χρόνο, διότι πολύ απλά δεν πιστεύει το σχέδιο του, να συσπειρωθεί γύρω του προκειμένου να ξεχρεώσει το αγωνιστικά και οικονομικά χρεωμένο πλάνο του, είναι κάτι που ξεπερνά και αυτόν τον Αδαμίδη.
ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: