Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ακόμη πληρώνει παλιές αμαρτίες!!

To εφετείο απέρριψε την έφεση του Άρη για το Λάκκωμα.

Ακόμη πληρώνει παλιές αμαρτίες
Απορριπτική ήταν η απόφαση του εφετείου στην έφεση που είχε καταθέσει ο Άρης για την υπόθεση του Διγενή Λακκώματος και τον υποχρεώνει να πληρώσει τα υπόλοιπά χρήματα της συμφωνίας που είχε κάνει ο πρώην Πρόεδρος του Άρη, Λάμπρος Σκόρδας για την απόκτηση του Παπαδόπουλου.
Άλλο ένα… αγκάθι του παρελθόντος απασχολεί τη διοίκηση του Άρη και αφορά την υπόθεση του Λακκώματος. Το εφετείο Θεσσαλονίκης απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία επιδικαζόταν σε βάρος του Αρη ποσό 500.000 ευρώ, πλέον τόκων και δικαστικής δαπάνης για απαίτηση του Α.Σ Διγενής Λακκώματος που αφορούσε ιδιωτικό συμφωνητικό για τη μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου το οποίο είχε συνάψει ο Λάμπρος Σκόρδας.
Μετά τη θεώρηση της απόφασης, το ανωτέρω ποσό μείον τις 150.000 που έχει ήδη καταβάλει ο Άρης μετά την πρωτόδικη απόφαση θα καταστεί αμέσως απαιτητό.
Οι "κίτρινοι" θα καταθέσουν αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο ενώ δεν αποκλείεται να επιδιώξουν και ένα διακανονισμό με το Λάκκωμα, κάτι που είχαν βέβαια προσπαθήθσει να κάνουν και στο παρελθόν αλλά είχαν συναντήσει την άρνηση του Διγενή στην πρόταση που είχαν κάνει.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: