Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Παιχνίδια εξουσίας στην πλάτη της ΑΕΚ!!

Αντί λοιπόν ο κ. Αδαμίδης να κάνει αυτό για το οποίο δεσμεύτηκε, προτίμησε να προκαλέσει τα νεύρα και την αντοχή των οπαδών της ΑΕΚ, κάνοντας μαύρο χιούμορ. Γράφει ο Νίκος Κατσαρός.

Παιχνίδια εξουσίας στην πλάτη της ΑΕΚ
Ο μήνας έχει 20, έχουν περάσει και δύο ημέρες από το χρονικό όριο των 45 ημερών που είχε θέσει ο πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Αδαμίδης, με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Νοτιά, μέσα στο οποίο θα έκανε γνωστό το όνομα του ξένου επενδυτή με τον οποίο συζητούσε μέσω του δικηγόρου κ. Βλάχου.
Κάτι τέτοιο δεν έγινε, οπότε ο καθένας μπορεί να υποθέσει οτιδήποτε. Από το ότι το όλο θέμα ήταν ανύπαρκτο και κατασκευάστηκε για να κερδηθεί χρόνος, έως το ότι πιθανόν να υπήρξς κάποιος που ενδιαφέρθηκε, αλλά εξ αρχής οι πιθανότητες να προχωρήσει σε συμφωνία ήταν αμυδρές έως μηδαμινές.
Αντί λοιπόν ο κ. Αδαμίδης να κάνει αυτό για το οποίο δεσμεύτηκε, προτίμησε να προκαλέσει τα νεύρα και την αντοχή των οπαδών της ΑΕΚ, κάνοντας μαύρο χιούμορ. Αναφέρομαι βέβαια στην πρόταση προς τον Δ. Χατζηχρήστο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ!
Από τα δεκάδες οργισμένα ή ειρωνικά μηνύματα των οπαδών που ανέβηκαν στο διαδίκτυο, ξεχώρισα τη φράση ενός από αυτούς που έγραψε: «Αν το εννοούσε ο Αδαμίδης, είναι πολύ πιο επικίνδυνος απ' ό,τι νόμιζα» και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί του. Χθες είχαμε μια ανακοίνωση της Original και μια δήλωση του κ. Αδαμίδη.
Συμφωνώ απόλυτα με το περιεχόμενο της πρώτης, που υποστηρίζει πως μόνο αν παραιτηθεί ο κ. Αδαμίδης θα υποχρεωθούν οι μέτοχοι να δώσουν λύσεις. Οσο για τη θέση του προέδρου «Χατζηχρήστος ή χάος», αφού αν δεν βρεθεί διάδοχός του η ΠΑΕ οδηγείται στο Πρωτοδικείο, θεωρώ ότι αποτελεί δικαιολογία για να παραμείνει στη θέση του.
Εν πάση περιπτώσει, η ΑΕΚ, που έμενε έξω κι απ' το Κύπελλο «θύμα» ενός κακού διαιτητή, και που από στιγμή σε στιγμή κινδυνεύει να μείνει χωρίς ποδοσφαιριστές, δεν έχει κανένα περιθώριο για κακότεχνα παιχνίδια εξουσίας από ανθρώπους που η κακή της μοίρα την έφερε να εξαρτάται από αυτούς.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: