Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

"Δεν τα παρατάμε"

Αισιόδοξος για τη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός του Άρη ζήτησε από τους παίκτες του να κοιτάζουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

"Δεν τα παρατάμε"
Η νέα ισοπαλία του Άρη στη Λειβαδειά κράτησε τους κίτρινους σε απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν στα πλει-οφ, 13 αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Μαθηματικά φυσικά οι ελπίδες δεν έχουν εξανεμιστεί και αυτός ήταν ο λόγος που ο Μανουέλ Μασάδο μιλώντας σήμερασ στους παίκτες του, τους ζήτησε να κοιτάζουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά:
"Εχουμε μακριά από την 5η θέση αλλα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Αν παίξουμε στα επόμενα παιχνίδια όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο μπορούμε να πλησιάσουμε την 5άδα. ΔΕν τα παρατάμε. Θα κοιτάζουμε ένα-ένα ματς και στο τέλος θα κάνουμε το λογαριασμό", τους είπε και έθεσε τον ξεκάθαρο στόχο για το επόμενο δεκαήμερο:
"Για να συνεχίσουμε να διατηρούμε ελπίδες πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε τα δυο επόμενα παιχνίδια με Δόξα και Λεβαδειακό. Όσο περνάει ο καιρός θα σας γνωρίζω και καλύτερα και θα προσπαθήσω να δώσω ευκαιρίες σε όλους σας", κατέληξε ο 56χρονος πορτογάλος τεχνικός.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: