Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Μπλέκουν γνωστό ηθοποιό στο κύκλωμα της μαφίας στη Β. Ελλάδα!!

Την ησυχία του έχει χάσει από το πρωί της Πέμπτης ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, αφού φέρεται αναμεμειγμένος στο κύκλωμα εκβιαστών και τοκογλύφων που δρούσε στη Θεσσαλονίκη.

Μπλέκουν γνωστό ηθοποιό στο κύκλωμα της μαφίας στη Β. Ελλάδα!
Το όνομα του γνωστού ηθοποιού φιγουράριζε στη λίστα -ως απλού συνεργού- των μελών μιας εκ των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων.
Ο διάσημος ηθοποιός αρνείται τις κατηγορίες και αποκαλύπτει πως δεν έχει καμία ανάμειξη στο κύκλωμα, ενώ προκαλεί οποιονδήποτε είχε παράνομη οικονομική συναλλαγή μαζί του να βγει και να το δηλώσει δημόσια.
«Είναι αστείο να εμπλέκουν το όνομά μου», είπε στην «Espresso» ο γνωστός ηθοποιός και καλεί τις αρχές να ανοίξουν τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.
«Βέβαια, δε με έχει καλέσει κανείς ως σήμερα για απολογία. Οκτώ ολόκληρους μήνες ζούσα από το ταμείο ανεργίας. Ήμουν άνεργος. Σήμερα, αν ανοίξουν τραπεζικούς λογαριασμούς μου, δε θα βρουν περισσότερα από 300 ευρώ. Αν έκανα τέτοιες δουλειές, δε θα είχα πρόβλημα επιβίωσης».
Ωστόσο, δεν κρύβει ότι με κάποιους από τους συλληφθέντες τους ξέρει και είναι φίλοι από παιδιά. «Οποιαδήποτε εμπλοκή μου στην υπόθεση είναι αντικείμενο τηλεφωνικών υποκλοπών. Με 3-4 από τους εμπλεκόμενους γνωριζόμαστε από παιδιά και διατηρούμε φιλικές σχέσεις από τότε. Μάλιστα, ήταν πελάτες στα μαγαζιά που διατηρούσα στη Θεσσαλονίκη. Πού να ξέρω τι κάνει ο καθένας στη ζωή του;», είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για να καταλήξει:
«Προκαλώ οποιονδήποτε επωνύμως αλλά και ανωνύμως να βγει να δηλώσει ότι είχε παράνομη συναλλαγή μαζί μου. Αν βρεθεί, θα πάω μόνος μου να παραδοθώ».
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: