Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Τους τέλειωσαν οι ...γλάστρες;

Τον Κωστή προορίζουν κάποιοι στην ΑΕΚ για αντικαταστάτη του Αδαμίδη στην προεδρία! Όπως λένε, επειδή είναι τίμιος, αγνός και αγαπητός στον κόσμο. Αλλά και εύκολα ελεγχόμενος, όπως ...δεν λένε!

Τους τέλειωσαν οι ...γλάστρες;
«Φέρτε στην ΑΕΚ τον Κωστή, να πάρουμε και τέταρτο πρωτάθλημα σερί», έλεγε το σύνθημα με το οποίο είχαν υποδεχτεί οι Ενωσίτες το 1994 τον Χρήστο Κωστή στην ομάδα. Ο συγκεκριμένος τίτλος δεν ήρθε ποτέ, χωρίς να φταίει βέβαια ο βετεράνος πλέον άσος της ομάδας, του οποίου η ποδοσφαιρική του καριέρα τερματίστηκε ουσιαστικά το 1997 στον αγώνα με την Στουρμ Γκρατς για το Κύπελλο Κυπελλούχων. Ο Κωστής, πάντως, παρέμεινε αγαπητός από τους οπαδούς της ομάδας, ιδιαίτερα τους οργανωμένους, οι οποίοι τον εκτιμούν πάρα πολύ.
Κάποιοι μάλιστα υπερβολικά, σε σημείο να τον προορίζουν για υψηλόβαθμη θέση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αν κάνετε μία βόλτα στα δημοσιεύματα που υπάρχουν την Παρασκευή στον ελληνικό Τύπο, θα διαβάσετε μεταξύ άλλων και το όνομα του στους υποψήφιους για τα ψηλά πατώματα! Αυτό που συνέλαβαν τα αυτιά του σκύλου είναι ότι κάποιοι θέλουν τον συγκεκριμένο παλαίμαχο άσο της Ένωσης, ως αντικαταστάτη του Σταύρου Αδαμίδη. Και όχι τον Καραγκιοζόπουλο και τον Μαύρο, όπως επίσης γράφτηκε.
Κάπως έτσι θυμηθήκαμε και τα λόγια γνωστού Ενωσίτη κάπου στον αέρα των ερτζιανών. «Δεν είμαστε από αυτούς που λέμε να φύγει κάποιος όταν δεν έχουμε κάτι άλλο από πίσω. Η 3η Φλεβάρη είναι κοντά. Το πρόσωπο αυτό θα είναι τίμιο, αγνό και αναγνωρισμένο από τον κόσμο της ΑΕΚ», είχε δηλώσει. Ο τίμιος, αγνός και αναγνωρισμένος λοιπόν φέρεται να είναι σύμφωνα με όσα διαρρέουν, ο Κωστής!
Φυσικά θα έχει ενδιαφέρον ποιο παρατσούκλι θα του κολλήσουν οι ίδιοι οι Ενωσίτες εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο. Τον Αδαμίδη, που είναι δικηγόρος, τον αποκάλεσαν απαξιωτικά «διαχειριστή» και... «μπροστινό». Τον Κωστή πως θα τον πούνε; «Γλάστρα»;
Η ουσία είναι πως το μέγιστο θέμα στην ΑΕΚ είναι η απουσία ρευστού και όχι ποιος θα έχει τον τίτλο του προέδρου. Λεφτά θέλει η ομάδα, όχι ...«μπροστινούς», για να χρησιμοποιήσουμε τον όρο των οπαδών για τον Αδαμίδη.
Δεν λέμε, σπουδαίος παίκτης και κορυφαίο ταλέντο ήταν κάποτε ο Κωστής. Καλός και για σχολιαστής ποδοσφαιρικών γεγονότων πιθανότατα. Αλλά από διοικητικές θέσεις τι σκαμπάζει; Από πυγμή και αποφασιστικότητα πώς είναι; Όσοι τον γνωρίζουν, μιλάνε για «παιδί ήπιων τόνων», υπονοώντας πως ...δεν το έχει.
Εκτός κι αν αυτοί που προωθούν τη ...λύση του, ποντάρουν ακριβώς σε αυτή την αδυναμία του. Μήπως, δηλαδή, τον θέλουν για να τον κάνουν ό,τι θέλουν! Λέμε τώρα...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: