Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ενδιαφέρεται ή όχι;


Ενδιαφέρεται ή όχι;
Ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτούν οι ιθύνοντες του πορτογαλικού ποδοσφαίρου για τη διεξαγωγή του Λιγκ Καπ της χώρας. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας παραχώρησε 1-1 στη Μορεϊρένσε της δεύτερης κατηγορίας στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της τρίτης φάσης της διοργάνωσης και έμεινε στη δεύτερη θέση του γκρουπ, με δυο ισοπαλίες σε ισαρίθμους αγώνες, με τη Ζιλ Βιθέντε να βρίσκεται στην πρώτη θέση με τέσσερις βαθμούς.

Έτσι, τα «λιοντάρια» θα χρειαστεί να παλέψουν για την πρόκριση στα ημιτελικά, αν, όντως, ενδιαφέρονται να διακριθούν στη διοργάνωση.

Οι κυπελλούχοι Ευρώπης του 1964 ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τους πολλούς κινδύνους στην εστία των φιλοξενούμενων, έστω και αν προηγήθηκαν στο 28’ με τον Καπέλ. Ο Γκίλας ισοφάρισε στο 34΄και άγχωσε τους γηπεδούχους, που δεν εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους στο δεύτερο μέρος, παίζοντας ανορθόδοξα.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Μπόεκ, Ζοάο Περέιρα, Ονιέγου, Ροντρίγκεζ, Ινσούα, Ελίας, Καρρίκο (46' Ματίας Φερνάντεζ), Σάαρς, Καρίγιο (70' Γεφρέν), Ρίμπας (46' Μποζίνοφ), Καπέλ


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: