Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Δεμένος ...φιόγκο!!

Ζαλάδες έχει ο Βαλβέρδε με τα προβλήματα στην επίθεση ενόψει Ξάνθης. Δεκαπέντε μέρες έξω ο Μιραλάς, αμφίβολος ο Τζιμπούρ, ενώ ο Πάντελιτς γυρίζει από τραυματισμό. Μόνος απόλυτα έτοιμος ο Ντιόγκο!

Δεμένος ...φιόγκο!
Σκούρα τα πράγματα για την επίθεση του Ολυμπιακού ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ξάνθη στα Πηγάδια την Κυριακή (22/1).
Ο Μιραλάς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια του προγράμματος και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον ορθό μηριαίο δεξιά.
Υπολογίζεται ότι ο Βέλγος φορ θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων.
Από εκεί και πέρα, ο Τζιμπούρ παραμένει τραυματίας αφού και στη σημερινή προπόνηση έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Πάντελιτς επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό που τον άφησε εκτός για μία εβδομάδα.
Μοναδικός φορ που είναι, λοιπόν, 100% έτοιμος είναι ο Ντιόγκο! Ο Βραζιλιάνος που επέστρεψε πριν μία εβδομάδα από την πατρίδα του και έκανε το ντεμπούτο του (χωρίς να βγάλει μάτια...) κόντρα στον Λεβαδειακό στο "Καραϊσκάκη" είναι πολύ πιθανό, μετά τα τόσα προβλήματα, να κληθεί αυτός να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά στην επίθεση του Ολυμπιακού σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Θα τα καταφέρει; Η απάντηση στο γήπεδο...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: