Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Η ώρα του Παπαζαχαρία;

Η τιμωρία του Νίκου Λαζαρίδη είναι πολύ πιθανό να ανοίξει την πόρτα της ενδεκάδας στον Έλληνα αμυντικό.

Η ώρα του Παπαζαχαρία;
Στη σημερινή προπόνηση θα αρχίσουν να φαίνονται κάποιες από τις σκέψεις του Μανουέλ Μασάδο για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα με την Δόξα.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει και πάλι απουσίες από τιμωρίες και μια από αυτές είναι του Νίκου Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας.
Αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να τον αντικαταστήσει είναι ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας που έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει πολύ καλά και το Καυτανζόγλειο φορώνρας για πολλά χρόνια τη φανέλα του Ηρακλή.
Ο αμυντκός του Άρη  παίρνει ξανά χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια, δείχνει σε καλή κατάσταση και περιμένει την ευκαιρία να παίξει βασικός για πρώτη φορά από το ματς του πρώτου γύρου με την Ξάνθη. Ο τραυματισμός του Ντίκο που χθες έκανε ατομικό δεν αποκλείεται να του δώσει φανέλα βασικού δίπλα στον Σανκαρέ.
Ο Μασάδο υπολογίζει και πάλι στους Καστίγιο και Φατί και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα μείνει έξω για να μπει στο βασικό σχήμα ο μεξικανός αφού ο Ακόστα τα πήγε εξαιρετικά όπως και ο Γιαννιώτας.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: