Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

''Tα λέμε το καλοκαίρι...''

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια του Δικεφάλου σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

''Tα λέμε το καλοκαίρι...''
Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ στο περιθώριο της βράβευσής του ως MVP της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague μίλησε για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. «Έχουμε κάνει κάποια συζήτηση με τη διοίκηση της ομάδας για την ανανέωση της συνεργασίας μας, όμως, δεν μπορεί να προχωρήσει περισσότερο τώρα, γιατί προέχουν οι υποχρεώσεις της ομάδας. Εφόσον, όμως, όλα πάνε καλά, το ερχόμενο καλοκαίρι θα ολοκληρωθούν όσα έχουμε συμφωνήσει. Αυτό δεν θα γίνει σε πέντε ή δέκα ημέρες. Αν όλα είναι καλά, θα υπάρξει αίσιο τέλος το προσεχές καλοκαίρι".
Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ, είπε: "Δεν σκεφτόμαστε τα επόμενα τρία ματς, αλλά το αυριανό (21/1). Δεν υπάρχουν θεωρητικά εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Όλα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Είμαστε κουρασμένοι, αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε στο σπίτι μας. Με το κόσμο μας είμαστε καλύτερη ομάδα και θα ολοκληρώσουμε τα σερί παιχνίδια με επιτυχία".
Για τους παίκτες που έφυγαν από την ομάδα:
"Αυτοί που έφυγαν ήταν αξιόλογοι παίκτες, άφησαν το δικό τους σημάδι στην ομάδα. Δεθήκαμε μαζί τους, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, ήταν ένα βήμα που το ήθελαν και ελπίζουμε να πάμε καλά. Ο ΠΑΟΚ θα υπάρχει πάντα, ακόμη και εγώ να φύγω. Ισωα αυτές οι εποχές που η οικονομία χτυπά την Ελλάδα και αυτό επηρεάζει και το ποδόσφαιρο να είναι καλό να δώσουμε ευκαιρίες σε παιδιά από την δεύτερη ομάδα γιατί το ταλέντο περισσεύει αλλά δυστυχώς είναι λίγες οι περιπτώσεις που εσείς τελικά γράφεται για αυτούς. Και πριν και τώρα η ομάδα έχει καλές περιόδους και περιόδους που κάνει κοιλιά, όταν και αν έρθει αυτή η περίοδος το θέμα είναι να είμαστε και λίγο τυχεροί γιατί καμία φορά δεν παίζει καλά και κερδίζει και το αντίθετο. Εμείς θα προσπαθούμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι".
Για το αν αισθάνεται μεγαλύτερη ευθύνη να βοηθήσει τα νέα παιδιά να ενσωματωθούν στην ομάδα: "Δεν είναι κάτι που σου έρχεται ξαφνικά σε μια στιγμή, δεν είναι κάτι το οποίο θα περάσω μόνο εγώ. Όταν υπάρχουν παιδιά με εμπειρία σε μια ομάδα, εφόσον υπάρχει όμορφο κλίμα, τα νέα παιδιά θα πρέπει να το απορροφήσουν αυτό και να το κρατήσουν. Δεν το παίρνω προσωπικά εγώ θα λειτουργώ πάντα για το καλό της ομάδας, δεν νιώθω κάτι διαφορετικό ή περισσότερο ευθύνη, είτε υπάρχουν πιο έμπειροι, είτε δεν υπήρχαν με τον ίδιο τρόπο θα λειτουργούσα".
Τέλος ανέφερε: "Μέχρι σήμερα είχαμε αρκετά προβλήματα και εμείς και στο ποδοσφαιρικό τμήμα και η διοίκηση και εγώ προσωπικά με την αντιμετώπιση μιας μερίδας του κόσμου. Δεν μιλήσαμε με αριθμούς με την διοίκηση, μιλήσαμε γενικά για το οικονομικό κομμάτι αυτό που προέχει είναι να λύσει όλα τα προβλήματα που έχει στο οικονομικό κομμάτι η ΠΑΕ, το οποίο αφορά όλα τα παιδιά. Εφόσον όλα είναι καλά εγώ δεν έχω λόγο να μην μείνω στην ομάδα, έχουμε διάθεση και εγώ και η ΠΑΕ να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: