Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Κάποτε θα σκοράρει κι ο Βαλδές!!

Στις 14 Αυγούστου 2011 ήταν ο Μεσούτ Εζίλ. Στις 10 Δεκεμβρίου 2011 ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά. Στις 18 Ιανουαρίου 2012 ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Γράφει ο Θανάσης Κελαντώνης.

Κάποτε θα σκοράρει κι ο Βαλδές
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προηγηθεί και στα τρία τελευταία παιχνίδια της με την Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».
Η αντίστοιχη καταγραφή μετά περιλαμβάνει τους Νταβίδ Βίγια, Λιονέλ Μέσι, Αλέξις Σάντσες, Τσάβι, Σεσκ Φάμπρεγας, Κάρλες Πουγιόλ και Ερίκ Αμπιντάλ. Επτά διαφορετικοί σκόρερ για τα γκολ που έδωσαν στους «μπλαουγκράνα» το 2-2 στο παιχνίδι του Σούπερ Καπ (σκόρερ του δεύτερου γκολ των «μερένγκες» ο Τσάμπι Αλόνσο), τη νίκη με 3-1 στο παιχνίδι του πρωταθλήματος και τη νίκη με 2-1 στο παιχνίδι του Κυπέλλου.
Κάτι σαν όποιος θέλει το βάζει. Αλλά προφανώς και δεν είναι τόσο απλό. Προφανώς και καταδεικνύεται ο «αέρας» που έχει κάθε ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα όταν αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Και η αντίστοιχη «ασφυξία» των ποδοσφαιριστών της τελευταίας όταν βλέπουν απέναντί τους τον Τσάβι και τον Ινιέστα.
Είναι επίσης προφανές πως όποιο τρικ, όποια διάταξη και όποια αλχημεία κι αν δοκιμάσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, η απόπειρα επικράτησης επί της Μπαρτσελόνα με αναλαμπές παιχνιδιού α λα Μπαρτσελόνα σπανίως αρκεί σε βάθος ενενηντάλεπτου χρόνου.
Αρκεί όμως ώστε να πάει ο τίτλος της πρωταθλήτριας Ισπανίας στη Μαδρίτη. Τίτλος που μπορεί να καταλήξει εκεί τον Μάιο, αλλά που θα είναι και ο πιο περίεργος.
Ειδικά αν η πορεία της σεζόν φέρει τις δύο «αιώνιες» αντιμέτωπες και στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκτός απ' το προγραμματισμένο ραντεβού στο «Καμπ Νόου» για το πρωτάθλημα. Θα είναι πρωτάθλημα (αν είναι) με συναίσθημα κατωτερότητας στην απευθείας σύγκριση με την «εχθρό» και (απλής) επιβράβευσης για τη μεγαλύτερη σταθερότητα απ' αυτήν. Σκεφτείτε, όμως, αν δεν είναι...
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: