Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Η «βασίλισσα» του Λεβάντε!!

Η «βασίλισσα» του Λεβάντε
Δεν άφησε περιθώρια η Βαλένθια να αμφισβητηθεί η κυριαρχία της από τη Λεβάντε. Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν άνετα με 4-1 της «αιώνιας» αντιπάλου τους στο «Μεστάγια», στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Copa Del Rey και θα πάνε στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας με σκοπό να «σφραγίσουν» το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι φαίνεται πως θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν περισσότερη σημασία στην Primera Division, όπου διεκδικούν την έξοδο στο Europa League.

Οι παίκτες του Ουνάι Εμερι ήταν σαφώς ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να σημειώσουν περισσότερα τέρματα. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Ζόνας στο 24’, Σολδάδο στο 31’, Πιάτι στο 45’ και Τίνο Κόστα στο 94’. Είχε μειώσει σε 2-1 ο Κονέ στο 37’.


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Αλβες, Μπαραγκάν, Ραμί, Ρουίθ, Αλμπα, Αλμπέλδα, Τίνο Κόστα, Ερνάντεθ (67' Φεγκούλι), Ζόνας (83' Αντούριθ), Πιάτι, Σολδάδο

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας (46' Μουνούα), Χάβι Βέντα, Μπαγιεστέρος, Καμπράλ, Χουανφράν, Τόρρες, Παγιάρδο, Ιμπόρα, Κονέ, Ρότζερ (71' Τζόρντα), Μπαρκέρο (11' Ζαρ)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: