Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Επιστροφή με σούπερ ντέρμπι!!

Επιστροφή με σούπερ ντέρμπι
Τέσσερις εβδομάδες χωρίς Bundesliga ήταν πολλές... Έτσι για να αποζημιωθούν οι φίλοι της, η επανέναρξη του πρωταθλήματος και η εκκίνηση του δευτέρου γύρου περιλαμβάνει μεγάλα παιχνίδια.

Πρώτο και καλύτερο, το ματς της Γκλάντμπαχ με την Μπάγερν. Οι Βαυαροί απέχουν μόλις τέσσερις βαθμούς από την Μπορούσια, η οποία τους είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο στο Μόναχο. Ο τιμωρημένος Ντάντε θα λείψει από τους γηπεδούχους, που στη διάρκεια της χειμερινής διακοπής πούλησαν στη Ντόρτμουντ τον Μάρκο Ρόις και ο ταλαντούχος φορ θα ενταχθεί στο δυναμικό των πρωταθλητών το καλοκαίρι. Στον αντίποδα, ο Γιουπ Χάινκες θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ριμπερί, αλλά και των Μπρένο και Κοντέντο.

Η δεύτερη και σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή Ντόρτμουντ έχει δύσκολη αποστολή στο Αμβούργο. Μεγάλος απών θα είναι για τους πρωταθλητές ο τραυματίας Μάριο Γκέτσε, ενώ εκτός πλάνων είναι και οι Κοχ και Σαντάνα. Τέρε και Μπεργκ θα λείψουν από τη HSV, που είναι αήττητη από τις 2 Οκτωβρίου, αλλά παραμένει μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Σάλκε, επίσης στο -3 από την Μπάγερν, φιλοξενεί τη Στουτγκάρδη. Πολλά είναι τα προβλήματα για τον Χουμπ Στέφενς, καθώς δεν υπολογίζει στους Φέρμαν, Χόλτμπι, Τζόουνς, Κλούγκε και Φαρφάν. Οι Μπόκα, Μπα και Τραορέ θα απουσιάσουν από τους φιλοξενούμενους λόγω υποχρεώσεων στο Κόπα Άφρικα.

Η ενισχυμένη μεταγραφικά (μεταξύ άλλων και με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια) Βόλφσμπουργκ αντιμετωπίζει την Κολωνία, η Βέρντερ Βρέμης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου δοκιμάζεται στην έδρα της Καϊζερσλάουτερν των Πέτσου και Φορτούνη, ενώ η Λεβερκούζεν υποδέχεται τη Μάιντς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 20/1

Γκλάντμπαχ-Μπάγερν Μονάχου (21:30)

Σάββατο 21/1 (16:30)

Νυρεμβέργη-Χέρτα Βερολίνου
Σάλκε-Στουτγάρδη
Φράιμπουργκ-Άουγκσμπουργκ
Χόφενχαϊμ-Ανόβερο
Βόλφσμπουργκ-Κολωνία
Καϊζερσλάουτερν-Βέρντερ Βρέμης 19:30

Κυριακή 22/1

Αμβούργο-Ντόρτμουντ (16:30)
Λεβερκούζεν-Μάιντς (18:30)

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:

Παρασκευή 27/1

Ανόβερο-Νυρεμβέργη (21:30)

Σάββατο 28/1 (16:30)

Βέρντερ Βρέμης-Λεβερκούζεν
Χέρτα Βερολίνου-Αμβούργο
Άουγκσμπουργκ-Καϊζερσλάουτερν
Ντόρτμουντ-Χόφενχαϊμ
Μπάγερν Μονάχου-Βόλφσμπουργκ
Κολωνία-Σάλκε 19:30

Κυριακή 29/1

Μάιντς-Φράιμπουργκ (16:30)
Στουτγκάρδη-Γκλάντμπαχ (18:30)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: