Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

"Θα γίνουν κι άλλες εκπλήξεις"

O Άρης Σοϊλέδης σε δηλώσεις του στον NOVA Σπορ fm μια μέρα μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό τόνισε οτι "θα γίνουν κι άλλες εκπλήξεις. Θα πάρουμε και βαθμούς και νίκες"...

"Θα γίνουν κι άλλες εκπλήξεις"
Αναλυτικά όσα είπε…
-για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, μπήκαμε με πάθος, πίστη και δύναμη για να τα καταφέρουμε. Ακούω για την κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού, αλλά όχι για την πολύ καλή της Δόξας. Κλείσαμε πολύ καλά τους χώρους και δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Προφανώς χρειάζεται και τύχη για να πετύχεις κάτι με τις μεγάλες ομάδες, αλλά δεν αρκεί».
-για τη μαχητικότητα της Δόξας: «Θα γίνουν κι άλλες εκπλήξεις. Θα πάρουμε και βαθμούς και νίκες. Γιατί όχι δηλαδή; Τι παραπάνω έχουν οι άλλες ομάδες; Όλοι παίζουν για να κερδίσουν. Όλοι προσπαθούν για το καλύτερο».
-για τους στόχους της: «Η Δόξα πρέπει να μείνει στην Α’ Εθνική. Έχουμε μεν δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες λόγω των παιχνιδιών που χάσαμε στην αρχή της σεζόν, αλλά κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πρέπει να αρχίσουμε και να παίρνουμε και νίκες -εκτός από τις ισοπαλίες με τις μεγάλες ομάδες- για να φτιάξει η ψυχολογία μας».
-για τις φιλοδοξίες της: «Είμαστε μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και ποδοσφαιριστές χωρίς παραστάσεις σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας. Πρώτα σκεφτόμαστε το καλό της ομάδας και μέσα στο 2012 -όπως λέει και ο προπονητής μας (σ.σ. Κατσαβάκης) πρέπει να σταματήσουμε τα δώρα. Σε δεύτερη φάση ο καθένας θέλει να δείξει ό,τι καλύτερο μπορεί. Καλή ομάδα η Δόξα, αλλά ο καθένας έχει τη φιλοδοξία να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό».
-για το …κρύο «Καυτανζόγλειο»: «Δυστυχώς παίζουμε μακριά από τη Δράμα και είναι δύσκολο για τον κόσμο να μεταφέρεται. Πρέπει να γίνει κάτι να έχουμε σύντομα τον κόσμο κοντά μας».
-για την ευκαιρία που δίνεται στους Έλληνες να αναδειχθούν: «Πρέπει να δείξουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν. Ακόμη και στο εξωτερικό. Να τους δουν κάποια μάτια που θα πειστούν ότι κάνουν για υψηλότερο επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: