Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Απο τα Χανιά στην Μίλαν ο 15χρονος Πατάς!!

Mε προορισμό το Μιλάνο θα αναχωρήσει την δευτέρα ο νεαρός ποδοσφαιριστής Νίκος Πατάς ο οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο Milan Junior Creta 2011 και πήρε το ''εισιτήριο'' για να τεστάρει τις δυνάμεις του στην Μίλαν.
Απο τα Χανιά στην Μίλαν ο 15χρονος Πατάς
Ο Gian Andrea Garancini ο οποίος είναι πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου και υπεύθυνος του camp,θα συνοδέψει τον νεαρό άσο στο ταξίδι του προς την ιταλική πόλη.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σύμφωνα με πληροφορίες θα δοκιμαστεί στο παιδικό τμήμα των Ροσονέρι Κ15 ( γεν. '97),θα περάσει τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και κατά πάσα πιθανότητα το Σάββατο 11/2 θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για τα πάτρια εδάφη.
Ανάλογες ευκαιρίες θα δοθούν και εφέτος από την κορυφαία Ιταλική ομάδα, στο Milan Junior Camp Creta 2012!
Όσα από τα παιδιά επιθυμούν να λάβουν μέρος στην αξιολογημένη πρωτοβουλία της Milan, θα έχουν την ευκαιρία να το πράξουν στο νέο Milan Junior Camp Creta 2012 που θα διεξαχθεί το διάστημα 18-23 και 25-30 Ιουνίου στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου, σε συνεργασία με την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. Ο.Τ.Α., τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου και υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου.
ΠΗΓΗ: sports-academies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: