Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Έσπασε το σερί, πήρε και νίκη και διαφορά!!

Μετά από τρεις σερί ήττες, ο Αρης επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας τον ΚΑΟΔ (στο Αλεξάνδρειο) με 77-70, ενώ παράλληλα κάλυψε και την διαφορά των τριών πόντων (84-81) με την οποία είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς της Δράμας.
Έσπασε το σερί, πήρε και νίκη και διαφορά!
Οι δύο ομάδες δεν δούλεψαν όπως θα ήθελαν την βδομάδα που μας πέρασε αντιμετωπίζοντας προβλήματα τραυματισμών. Ο Δημήτρης Τσαλδάρης δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί, αφού ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τον θέλει πανέτοιμο για το ματς με τη Βιλερμπάν, ωστόσο ο Χρήστος Ταπούτος δήλωσε παρών και βοήθησε σε κρίσιμα σημεία.
ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Τόσο ο ΚΑΟΔ όσο κι ο Άρης δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη διαφορά που έχτιζαν με τους γηπεδούχους να είναι πιο συγκεντρωμένος στο τέλος και τελικά να φτάνουν στη νίκη.
ΚΕΥ POINT: Το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία περίοδο όταν ο Κερούς ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων (62-58, 33') και στη συνέχεια Ταπούτος και Μαυροειδής ανέβασαν τη διαφορά στους έξι (66-60, 36'). Οι Δραμινοί έκαναν λάθη σε κρίσιμα σημεία, με τον Άρη να επιστρέφει στις εντός έδρας νίκες.
MVP: O Xρήστος Ταπούτος (12π., 6ριμπ., 2ασ.) μπορεί να ήταν αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή ωστόσο αγωνίστηκε για 26 λεπτά και βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα του. Μάλιστα πέτυχε τους δέκα από τους 23 πόντους της ομάδας του στην τέταρτη περίοδο!
ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο Χαραλαμπίδης δεν κατάφερε να βοηθήσει τους Δραμινούς όσο θα ήθελε., αφού αποχώρησε τρία λεπτά πριν τη λήξη λόγω ενοχλήσεων, ενώ στη συνέχεια φάνηκε πως δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί.
ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Στο Αλεξάνδρειο υπήρχαν αρκετές άδειες θέσεις, με το κοινό όμως μετά τη μεγάλη επικράτηση επί της Βιλερμπάν την περασμένη Τρίτη (31/01), να μένει ευχαριστημένο από τη νέα νίκη στο πρωτάθλημα.
Τα δεκάλεπτα: 12-19, 37-30, 54-54, 77-70
Άρης (Αλεξανδρής): Μαυροειδής 12 (1), Κερούς 11 (1), Ταπούτος 12 (1), Τσαϊρέλης 4, Ντέιβις 11, Κρούσιτς 3, Μποχωρίδης, Μπόγρης 8, Μάλντροου 6(1), Βεργίνης 10(2), Δήμας, Βεζένκοφ
ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Χαντ 10 (1), Καρύδας 1, Χαρακαμπίδης 4, Αθηναίου 13 (4), Ιωακειμίδης, Μισέλ 11, Κιτσούλης, Τσέρανιτς, Ζάρας 6, Μπάβτσιτς 7, Κακαρούδης 12( 2), Μπένας 6

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: