Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ό, τι έπρεπε…!!

Ό, τι έπρεπε…
Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο «Ανδρέας Παπανδρέου» για την 17η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ κόντρα στο Περιστέρι, ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν. Άνετη νίκη με σκορ 87-55 για τους «ερυθρόλευκους» με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να ξεκουράζει βασικά του «όπλα» και να δίνει χρόνο στους νεοαποκτηθέντες Λο και Ντόρσεϊ ώστε να μπουν ακόμα καλύτερα στην ομάδα εν όψει των αγώνων με Εφές Αναντολού και Παναθηναϊκό.

Κορυφαίος για τους Πειραιώτες ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης με 20 πόντους και εξαιρετικά ποσοστά ενώ ο Σλούκας πρόλαβε σε 15΄ συμμετοχής να πετύχει 11 πόντους με 3/5 τρίποντα και να επιβεβαιώσει για μία ακόμα φορά την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα έμεινε στον πάγκο για να ξεκουραστεί ο Βασίλης Σπανούλης (σ.σ αγωνίστηκε μόλις 10΄) ενώ Άντιτς και Ντόρσεϊ που είχαν από δέκα πόντους, έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση εν όψει της εξαιρετικά δύσκολης και κρίσιμης συνέχειας της ομάδας του σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.

Από την μεριά του Περιστερίου, εξαιρετική απόδοση είχε ξανά ο Χάρης Γιαννόπουλος με 20 πόντους (3/6 τρ) αλλά με εξαίρεση το δεύτερο δεκάλεπτο στο οποίο εκμεταλλεύτηκε την "κοιλιά' του Ολυμπιακού και μείωσε, δεν κατάφερε να αντιδράσει και να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πεδουλάκης χρησιμοποίησε μόνο 8 παίκτες, απόδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Τα δεκάλεπτα: 19-28, 24-43, 33-63, 55-87

Περιστέρι (Πεδουλάκης): Παπαντωνίου 4, Καυκής 3, Ψαρόπουλος 5, Γιαννόπουλος 20 (3 τρ.), Μανωλόπουλος 12, Έντουαρντς 7, Πρέκας 4

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 2, Λο 7, Άντιτς 10, Σπανούλης 4, Ντόρσεϊ 10, Κέσελ 4, Γκετσεβίτσιους 3, Γλυνιαδάκης, Πρίντεζης 20, Παπανικολάου 8, Μάντζαρης 8, Σλούκας 11

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: