Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Πλήρωσαν το τίμημα...!!

Πλήρωσαν το τίμημα...
Τόσο η ΚΠΡ, όσο και η Στόουκ πλήρωσαν ακριβά το τίμημα των αποβολών! Έμειναν με δέκα παίκτες από το πρώτο μέρος και ηττήθηκαν από τις Γουλβς (2-1) και Σάντερλαντ (1-0) αντίστοιχα! Οι «λύκοι» βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη, κόκκινη για τον Σισέ στη δεύτερη συμμετοχή του, στον πάγκο έμεινε ο Κυργιάκος! Επιστροφή στις επιτυχίες για Νόριτς, ένα μόνο βαθμό πήρε η Γουίγκαν κόντρα στην Έβερτον. «Εφτάρα» η Άρσεναλ!

Η 24η αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος είχε να παρουσιάσει πολύ χιόνι, ελάχιστα γκολ, αλλά σημαντικά αποτελέσματα!

Πιο αναλυτικά τα παιχνίδια της 24ης «στροφής» της Πρέμιερ Λιγκ:

ΚΠΡ - Γουλβς 1-2

Άφησε την ΚΠΡ με το προβάδισμα και μέχρι τη λήξη, όλα πήγαν στραβά… Ο Τζιμπρίλ Σισέ στη δεύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα της ΚΠΡ «κρέμασε» τους Ρέιντζερς με την αποβολή του στο 34ο λεπτό και επέτρεψε στη Γουλβς να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη έπειτα από εννέα ματς, ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ για το τελικό 2-1!

Στόουκ - Σάντερλαντ 0-1

Συνέχεια στην εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα έδωσε η Σάντερλαντ, η οποία πέρασε νικηφόρα από το… κατάλευκο λόγω της συνεχούς χιονόπτωσης, «Μπριτάνια» και με το γκολ του ΜακΛίν στο 60’ επικράτησε 1-0 της Στόουκ.

Νόριτς - Μπόλτον 2-0

Άμεση ήταν η επιστροφή στις νίκες για τη Νόριτς! Τα «καναρίνια» επικράτησαν 2-0 της Μπόλτον στο παγωμένο «Κάροου Ρόουντ» και έδειξαν να ξεπερνούν με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της περασμένης Τετάρτης από τη Σάντερλαντ.
Γουέστ Μπρομ - Σουόνσι 1-2

Όπως και την τελευταία φορά που βρέθηκε εκεί, πριν από δύο χρόνια, έτσι και φέτος, η Σουόνσι πέρασε νικηφόρα από το «Χόθορνς»! Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ξεπέρασε το εμπόδιο της Γουέστ Μπρομ με σκορ 2-1 για την 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ αυξάνοντας την απόστασή της από την επικίνδυνη ζώνη!

Γουίγκαν - Έβερτον 1-1

Η Έβερτον λίγο έλειψε να βρεθεί προ μεγάλης εκπλήξεως στην αναμέτρηση με τη Γουίγκαν! Oι «λάτικς» βρέθηκαν να προηγούνται με αυτογκόλ του Νέβιλ, ωστόσο, ο Ανιτσέμπε με γκολ στο 83’ «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και τον κράτησε αήττητο για πέμπτο σερί ματς!

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: