Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

«Πρέπει να “ματώσεις” για να νικήσεις στην Τούμπα»

«Πρέπει να “ματώσεις” για να νικήσεις στην Τούμπα»
Πάθος και δύναμη τα δύο βασικά όπλα που θα πρέπει να βγάλει από την φαρέτρα του ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργιάδη, προκειμένου να πετύχει τον στόχο του.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός παραδέχθηκε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από τη νίκη, αλλά προειδοποίησε πως για να φύγει με το «διπλό» από την Τούμπα «θα πρέπει να ματώσει»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ με σκαφτό πλασέ ψηφίστηκε το καλύτερο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αφού παρέλαβε το βραβείο, εμφανίστηκε «ικανοποιημένος πρώτα απ' όλα επειδή νίκησε η ομάδα και δεύτερον επειδή σκόραρα κι εγώ και το χρειαζόμουν ένα γκολ με την ομάδα, με τον ΠΑΟΚ, γιατί ήταν και το πρώτο μου. Ήταν κλάσματα του δευτερολέπτου, βρέθηκα να έχω μέτωπο προς την εστία, δεν είχα παίκτη μπροστά μου και σούταρα. Η αλήθεια είναι πως είμαι ευχαριστημένος αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα σταματήσω εδώ. Θεωρώ πως έχω πάρα πολλά ακόμη να δώσω. Είχα τον τραυματισμό που με άφησε λίγο πίσω αλλά πιστεύω πως παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος για να βοηθάω την ομάδα στο έργο της».

Για το αν έχει… φυλάξει άλλο ένα γκολ για τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα, το να βάζεις γκολ μπροστά στο κοινό μας, μέσα στην έδρα μας είναι κάτι πολύ όμορφο. Εύχομαι να έρθει το συντομότερο δυνατόν, μακάρι να είναι αύριο και να συνδυαστεί και με νίκη της ομάδας.

Για την τακτική που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ: «Αυτό θα μας το πει ο προπονητής αύριο που θα μας μιλήσει. Εντάξει, ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη αλλά για να πάρεις τη νίκη μέσα στην Τούμπα πρέπει να 'ματώσεις', το έργο του είναι πάρα πολύ δύσκολο και πιστεύω ότι η ομάδα μας είναι κατάλληλα προετοιμασμένη γι' αυτό το ματς. Πάθος και δύναμη είναι τα σημαντικά, γιατί σε τέτοια ματς το πάθος είναι που δίνει τα παιχνίδια

Για την φασαρία που δημιούργησε η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο διαιτητικό τρίο (εκτός ο Τρύφων, στην θέση του ο Γεωργιάδης): «Εμείς δεν κοιτάμε καθόλου τη διαιτησία, κοιτάμε την ομάδα μας. Θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και θέλω να πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: