Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ο καιρός σήμερα

Βροχερός συνεχίζεται ο καιρός το Σάββατο για όλη τη χώρα με την θερμοκρασία στη Μακεδονία να κυμαίνεται μεταξύ -8 και 11 βαθμών Κελσίου, ενώ στην Αθήνα από 7-14 βαθμούς.

Ο καιρός σήμερα
Κατά περιόδους αυξημένη συννεφιά με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική, ενώ και στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες βροχές και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί.
Άνεμος: Νοτιάδες παντού, λίγο πιο ισχυροί στο Ιόνιο που τοπικά θα φτάνουν μέχρι τα 8 μποφόρ στο βόρειο τμήμα του, ενώ στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ
Θερμοκρασία: Αξιοσημείωτη άνοδος περί τους 4-5 βαθμούς κυρίως στα μέγιστα.
Βόρεια Ελλάδα και Μακεδονία: -8-11 oC
Δυτική Ελλάδα και Ιόνιο: -3-12 oC
Κεντρική Στερεά: -6-15 oC
Αττική: 7-14 oC
Πελοπόννησος:0-14 oC
Κεντρικό Αιγαίο: 9-14 oC
Ανατολικό Αιγαίο 8-14 oC
Κρήτη:10-17 oC
Βροχή: Βροχερός καιρός σε κεντρική βόρεια και δυτική Χώρα. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της Κεντρικής Στερεάς. Η Αττική θα βραχεί κυρίως τις απογευματινές προς βραδυνές ώρες. Λόγω των χαμηλών πρωινών θερμοκρασιών, και της υγρασίας ιδιαίτερη προσοχή, ο παγετός και οι ομίχλες σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα με υψόμετρο (τις πρωινές ώρες) θεωρούνται δεδομένα.
Δείτε αναλυτικά με κάθε λεπτομέρεια και μάλιστα ανά ώρα την πρόγνωση του καιρού για όλες τις περιοχές της Ελλάδας από το meteorologos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: