Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Τότι: «Θέλουμε τη βοήθειά σας»

Τότι: «Θέλουμε τη βοήθειά σας»
Τη βοήθεια του «δωδέκατού παίκτη» της Ρόμα ζήτησε ο Φραντσέσκο Τότι, μιλώντας στον ιταλικό Τύπο εν όψει του σπουδαίου αγώνα με την Ίντερ για την 22η αγωνιστική της Serie A. Επίσης, ο αρχηγός των «τζιαλορόσι» αναφέρθηκε στη χιονισμένη Ρώμη και τις συνθήκες που επικρατούν στην ιταλική πρωτεύουσα.

«Θα ήθελα να ζητήσω από τους οπαδούς της Ρόμα να είναι κοντά στην ομάδ, επειδή χρειαζόμαστε πάντα την βοήθεια και την αγάπη που δείχνουν πάντα, ειδικά αυτή τη στιγμή, Θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε το συντομότερο δυνατόν», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός επιθετικός και πρόσθεσε:

«Είναι ένα όμορφο παιχνίδι, ειδικά αυτή την περίοδο, θέλουμε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Στη συνέχεια, ο Τότι μίλησε για τη χιονισμένη Ρώμη: «Είναι αστείο, επειδή έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που είχε χιονίσει εδώ. Επομένως, είναι μία μοναδική στιγμή και έχει δημιουργήσει ένα ωραίο οπτικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και έχουν αναβληθεί αρκετά παιχνίδια. Θα δούμε τι θα συμβεί απόψε (χθες), αν θα χιονίσει ή όχι. Αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα αξιολογήσουμε τις συνθήκες και το κλίμα που θα επικρατεί, ώστε να δούμε αν θα πάμε για προπόνηση».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: