Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Της... Μιχαλούς χρωστάνε στο ΟΑΚΑ!!

O πρόεδρος εργαζομένων του ΟΑΚΑ, Χρήστος Χρηστακίδης, μίλησε στο SENTRA 103,3 για το θέμα που βγήκε στη δημοσιότητα, σχετικά με υπέρογκους μισθούς των εργαζομένων του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου κι όχι μόνο τους αιτιολόγησε, αλλά εξαπέλυσε δριμεία επίθεση σε όσους διαδίδουν ψευδείς φήμες, αλλά και σε όσους χρωστάνε στο ΟΑΚΑ για τις χρήσεις του
Της... Μιχαλούς χρωστάνε στο ΟΑΚΑ!
Για το πώς προέκυψαν τα δημοσιεύματα: «Κάποιοι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και ασχολούνται με ψέματα. Βγάζουν νούμερα, χωρίς να έχουν ιδέα. Κάποιους μισθούς υπέρογκους και δεν έχουν ιδέα.
Στο ΟΑΚΑ έγιναν Ολυμπιακοί Αγώνες, τελικοί Champions League, αγώνες στίβου, μεγάλες συναυλίες κι άλλες διοργανώσεις. Βγάζουν στον αέρα κάτι μισθούς 4200 ευρώ, αλλά ξεχνάνε να πουν ότι κάποιοι εργαζόμενοι δούλευαν 24, 36 και 48 ώρες ακατάπαυστα. Βράδια αξημέρωτα, από ανθρώπους που ούτε η ειδικότητά τους ήταν αυτή με πολύ κόπο και ιδρώτα».
Για τον μισθό του: «Τεχνικός είμαι στο ΟΑΚΑ έχω 32 χρόνια προϋπηρεσίας στα δομικά έργα και παίρνω 1200 ευρώ ακριβώς στο πορτοφόλι μου. Το μήνα Δεκέμβριο του 2011 είναι αυτή η πληρωμή που σας αναφέρω. Αν νομίζουν ότι παίρνουμε πολλά και ένα ΟΑΚΑ μπορεί να στηριχτεί σε έναν άνθρωπο, αυτά είναι για γέλια».
Για το αν τα δημοσιεύματα έχουν να κάνουν με τις εποχές των Ολυμπιακών Αγώνων που κάποιοι έφαγαν με χρυσά κουτάλια: «Ο,τι παίρναμε ήταν νόμιμο. Προσωπικά έφτασα τις 4200 μικτά και καμιά φορά και παραπάνω αλλά με πολύ πολύ μεγάλες υπερωρίες. Αν θέλουν κάποιοι να ψάξουν να δουν τα στοιχεία που υπάρχουν. Δεν θα αρνηθούμε».
Για το πως είναι τα οικονομικά του ΟΑΚΑ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Ας μας πουν τι μας χρωστάνε και γιατί δεν εισπράττουμε; Χρωστάνε πολλοί φορείς. Κι αθλητικοί φορείς και ιδιώτες και εταιρίες. Τα χρήματα έρχονται πολύ λίγα… Το χρέος είναι άνω των 11 εκατομμυρίων ευρώ! Χρωστούν ακόμα και υπουργεία! Και το αθλητισμού μεταξύ αυτών…
Ερχεται η ΔΕΗ και μας κόβει το ρεύμα, μας απειλούν και για το αέριο. Κάποιες ΠΑΕ και ΚΑΕ πληρώνουν, κάποιες άλλες χρωστάνε εδώ και χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: