Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Έβαλε και ο… Κηπουρός το χέρι του!!

Έβαλε και ο… Κηπουρός το χέρι του!
Μπορεί η Παναγία να άκουσε τον Άγγελο Αναστασιάδη και να… γύρισε το κουμπί, όμως για να φύγει νικητής ο ΠΑΣ Γιάννινα από την Κέρκυρα με 2-1 το χέρι του έβαλε και ο Φώτης Κηπουρός, ο οποίος έπιασε πέναλτι του Γραμμόζη στο 76’.

Δύο πανέμορφα γκολ από Ζαραδούκα και Μπεσέρα, έβαλαν μπροστά στο σκορ τον ΠΑΣ, ενώ ο Καλατζής μείωσε.

Με δέκα τελείωσε το παιχνίδι η ομάδα της Ηπείρου, λόγω αποβολής του Λίλα.



Φαίνεται πως η συνεχής επίκληση στην Παναγιά από τον Άγγελο Αναστασιάδη έκανε δουλειά για τον ΠΑΣ, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Κέρκυρα και χωρίς να δείξει κάτι το ιδιαίτερο βρέθηκε να είναι μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα.

Αρχικά το εκπληκτικό γκολ του Ζαραδούκα και στη συνέχεια ένα εξίσου όμορφο από τον Μπεσέρα, έφεραν τον ΠΑΣ με ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα. Από την άλλη πλευρά η Κέρκυρα προσπαθούσε κυρίως με στημένες μπάλες από τον Γραμμόζη να απειλήσει χωρίς όμως να μπορεί να το κάνει ουσιαστικά. Μελανό σημείο από το πρώτο ημίχρονο ο τραυματισμός του Βάντερσον, ο οποίος αναγκάστηκε να φύγει από το παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να έχει οπισθοχωρήσει και την Κέρκυρα να πιέζει περισσότερο τους φιλοξενούμενους. Ο Χάβι Γκράθια προσπάθησε, και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε, να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του με την είσοδο των Ιωάννου και Μπάρκογλου, ενώ το γκολ του Καλατζή έδωσε νέα ώθηση στην ομάδα του.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ, ο οποίος έχασε μέτρα στο γήπεδο, περιορίστηκε σε πιο αμυντικό ρόλο, παρά το γεγονός πως ο Αναστασιάδης έκανε τα πάντα (πέρασε δύο επιθετικούς) προκειμένου η πίεση της ομάδας του να ξεκινάει από ψηλά.

Εκεί που ο ΠΑΣ θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι με το δοκάρι του Μπεσέρα, σε μια φάση αργότερα ο Λίλα έκανε φάουλ, είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα είχαν ένα επιπλέον πρόβλημα για τους ποδοσφαιριστές καθώς τα καιρικά φαινόμενα ήταν ακραία. Η… χαλαζόπτωση ήταν έντονη στο νησί των Φαιάκων.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν αλλάξει όμως ο Κηπουρός είπε «όχι» στην εκτέλεση πέναλτι του Γραμμόζη, το οποίο «κέρδισε» ο Μαρτίν από τον Πάντο. Ο Φώτης Κηπουρός κράτησε σε αυτή την φάση ζωντανή την ομάδα του, η οποία έφυγε με μια σπουδαίας σημασίας νίκη από το νησί των Φαιάκων.





Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλατζής, Μίχος (85’ Καραλής), Γιάντσης (55’ Μπάρκογλου), Ερίθε, Μαϊστόροβιτς, Οσμάν (46’ Ιωάννου), Μαρτίν.

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Βενέτης, Κοντοδήμος, Ηλιάδης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Λίλα, Κώτσιος, Πάντος, Μπεσέρα, Ντε Βινσέντι (46’ Ανδράλας), Γεωργίου, Σκούφαλης (72’ Μιχαήλ), Ζαραδούκας, Πατσατζόγλου, Βάντερσον (43’ Ζαμπρέλα).

Στον πάγκο: Φεγκρούς, Ντάσιος, Μπακαγιόκο, Τζάνης.

Διαιτητής: Κουκουλάκης
Βοηθοί: Γουργιώτης, Σταθόπουλος


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: